Most kinek higgyek?
Az a lényeg hogy anyukám azt mondta nekem hogyha elmegy dolgozni akkor vesz nekem egy lovat...
de amikor tesómnak mondom akkor azt mondja hogy itt nem lesz ló és kiröhög ő nagyon utálja őket...
most mi legyen? Ki mond igazat anyukám néha hazudik nekem és csak feleslegesen hiteget kinek higgyek nagyon szomorú vagyok már...
De le is írta egy papírra és el raktam és meg van
de tényleg nem szereti hogyha lovakról beszélek szerintem attól fél hogy leesek a lóról
Ne bízd el magad, de reménykedni mindig szabad. :)
Néha hozd fel neki a témát hogy hogy áll a dolog, és mutasd meg neki a papírt is.
Én ezt nem egészen értem. Mármint nem szeretnék a magánéletetekben vájkálni, de ez így elég kevés infó ahhoz, hogy meg lehessen ítélni a helyzetet. Anyukád most miért nem dolgozik? És ez a "ha elmegy dolgozni" ez mit takar?
Csak azért kérdem, mert egy ló az nem két fillér, hanem brutálisan drága. Nem a megvétele, de a tartása. Szóval ezért mondom, hogy több információ kéne a családi szituról, mert ha csak nem álomfizetése lesz egyből, akkor nem hinném, hogy lesz rá keret. Szóval érted.
Tisztában vagyok az árakkal már meg oldódott...
családi összejövetelt tartottunk xD és megbeszéltük
apukám és anyukám beleegyezik alig várom már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!