Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek milyen ez a ló?

Szerintetek milyen ez a ló?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon el van hanyagolva és semmi izom nincs rajta... És a nyaka...:/ Mit gondoltok? Itt a link: [link]
2012. nov. 4. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem meg nincsen nagyon elhanyagolva. a nyakában ott a baltavágás, de hát ez előfordul. izomtalan, kicsit sovány. valószínűleg nem sokat használták mostanság. az ára tök jó. normális használat, munka és megfelelő takarmányozás mellett ez nyárra egy csudaszép ló lehetne.
2012. nov. 4. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, kicsit van csak izmolva, de ami a legjobban zavar, az az, hogy nincsen semmi lábmunkája. Meg az egész ló inkább telivéres, szerintem. Bár, most hogy jobban megnézem, lehet, hogy a marja miatt mondom ezt. Nem venném meg ezt a lovat, de az előzőnek igaza van, nyárra lehetne belőle egy szép lovacskát faragni. :)
2012. nov. 4. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos, jó kis ló. A kifejezett baltavágás adottság kérdése, nem az elhanyagoltság jele. Valóban hiányzik róla elég sok izom, de ahogy a többiek is írták, megfelelő takarmányozással és munkával ez helyrehozható. Ha egészséges, szerintem megér ennyit, főleg, mert látszik rajta, hogy normális, készséges, megbízható kanca.
2012. nov. 5. 11:34
 4/5 anonim ***** válasza:
durva hogy itt találok olyan lovat amit ismerek xD lovagoltam is rajta. így közeli véleményt tudok mondani róla: igazából nem egy lusta ló, de nem is fog kiugrani senki alól, tempóban jó. szófogadó. ugrásnál eléggé kifeszíti a nyakát, nem éppen kényelmes ugratni vele. korához képest viszont nem egy szépség. egy 13 éves ló igazán lehetne szebb is. egy féreghajtás biztosan ráfér. több mint 1 éve van ennél a tulajnál, rendszeresen van mozgatva de még így se megy rá izom. sportló és ügető szülőktől van. mostanában úgy hallottam be volt vizesedve a lába is. tavasszal bélgörcse volt v mi fene. az árát egyáltalán nem éri meg, így ismerve azt mondanám hogy max 200-at ér. ha van még vele valami kérdésed szívesen válaszolok priviben, most ennyi jutott eszembe róla
2012. nov. 5. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:
jah és még azt hozzátenném hogy enyhén kehes
2012. nov. 5. 13:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!