Szerintetek milyen ez a ló?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon el van hanyagolva és semmi izom nincs rajta... És a nyaka...:/ Mit gondoltok? Itt a link: [link] 2012. nov. 4. 15:17
1/5 anonim válasza:
szerintem meg nincsen nagyon elhanyagolva. a nyakában ott a baltavágás, de hát ez előfordul. izomtalan, kicsit sovány. valószínűleg nem sokat használták mostanság. az ára tök jó. normális használat, munka és megfelelő takarmányozás mellett ez nyárra egy csudaszép ló lehetne.
2/5 anonim válasza:
Hát, kicsit van csak izmolva, de ami a legjobban zavar, az az, hogy nincsen semmi lábmunkája. Meg az egész ló inkább telivéres, szerintem. Bár, most hogy jobban megnézem, lehet, hogy a marja miatt mondom ezt. Nem venném meg ezt a lovat, de az előzőnek igaza van, nyárra lehetne belőle egy szép lovacskát faragni. :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem aranyos, jó kis ló. A kifejezett baltavágás adottság kérdése, nem az elhanyagoltság jele. Valóban hiányzik róla elég sok izom, de ahogy a többiek is írták, megfelelő takarmányozással és munkával ez helyrehozható. Ha egészséges, szerintem megér ennyit, főleg, mert látszik rajta, hogy normális, készséges, megbízható kanca.
4/5 anonim válasza:
durva hogy itt találok olyan lovat amit ismerek xD lovagoltam is rajta. így közeli véleményt tudok mondani róla: igazából nem egy lusta ló, de nem is fog kiugrani senki alól, tempóban jó. szófogadó. ugrásnál eléggé kifeszíti a nyakát, nem éppen kényelmes ugratni vele. korához képest viszont nem egy szépség. egy 13 éves ló igazán lehetne szebb is. egy féreghajtás biztosan ráfér. több mint 1 éve van ennél a tulajnál, rendszeresen van mozgatva de még így se megy rá izom. sportló és ügető szülőktől van. mostanában úgy hallottam be volt vizesedve a lába is. tavasszal bélgörcse volt v mi fene. az árát egyáltalán nem éri meg, így ismerve azt mondanám hogy max 200-at ér. ha van még vele valami kérdésed szívesen válaszolok priviben, most ennyi jutott eszembe róla
5/5 anonim válasza:
jah és még azt hozzátenném hogy enyhén kehes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!