Van olyan, hogy valaki ingyen ad egy lovat?
Figyelt kérdés
Mármint aki nem tudja gondozni lovát, vagy valamilyen okok miatt meg kell válni lovától esetleg ingyen adná -e?2012. nov. 3. 18:16
2/12 anonim válasza:
nincs olyan, az is inkább menhelyre adja
3/12 anonim válasza:
Ha cseréli. Nálunk most cseréltek két lovat.
4/12 x) válasza:
Én igazából ingyen kaptam a lovamat (vagyis "baráti áron") mert tartozott nekünk a gazdája én meg már régen kinéztem magamnak a lovat. :) De nyilván ez egy nagyon ritka eset. Amúgy nem vagyunk uzsorások mielőtt felmerülne a dolog.. :D
5/12 anonim válasza:
ilyen nem létezik.max áron alul de ingyen nem kapsz lovat.
6/12 anonim válasza:
menhelyen, vagy nagyon ritkán vágóhíd
7/12 anonim válasza:
Simán előfordulhat. Ha valaki már nem tudja tartani, és esetleg eladni sem, akkor marad az a lehetőség, hogy vágóra küldi. És ezt nyilván senki nem szívesen teszi meg. És VAN, aki szívesebben adja oda ingyen a lovát, minthogy vágóra menjen. Két olyan ismerősöm is van, aki így, ingyen adta oda a (amúgy teljesen egészséges, és viszonylag fiatal) lovát, és olyan ismerősöm is van, akinek ajánlottak így lovat. Van ilyen, hidd el :)
8/12 anonim válasza:
én olyat tudok hogy ingyen lehet elhozni kancát cserébe 2 csikót kell majd visszaadni. A fedeztetést persze nem te állod.
9/12 anonim válasza:
Van.
Nekünk a loviban most "eladó" az egyik ló.
Lebetegedett, és a gazdája nem tudja kifizetni a műtétet. Ezért ha valaki kifizetné, és megműttetné a lovat, akkor annak odaadná ingyen. Mert így túlélheti a paci.
10/12 anonim válasza:
Maximum beteg, használhatatlan lovat "társlónak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!