Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ha egy rövid szárú lovaglócipő...

Ha egy rövid szárú lovaglócipőt veszek (ami bokáig ér) az elég, vagy kell hozzá chaps?

Figyelt kérdés

2012. nov. 1. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
én használok csepszet az ilyen cipőmhöz, viszont a testvérem utálja, ezért a zoknit(térdigérőt) a nadrágon kívülre veszi fel és úgy lovagol
2012. nov. 1. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha neked chaps nélkül is kényelmes, (mert nem mindenkinek) akkor nyugodtan lovagolj úgy! én csak télen veszem fel a lábszárvédőt!
2012. nov. 1. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell lábszárvédő, én sem használok mostanság. Egy térdzokni azonban sosem árt.
2012. nov. 1. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:
kell
2012. nov. 1. 23:51
 5/5 Annus00 válasza:
Ez attól függ, hogy neked hogyan kényelmes. Ugyanis törheti a lábadat a nyereg, akár angol, akár western! De chaps helyett (bár az nem annyira védi) hosszú szárú zoknit is felvehetsz!
2012. dec. 27. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!