1/4 anonim válasza:
nekem azt tanították hogy sarok lenyomva tart a szárat húzod hátrafelé mintha meg akarnád állítani és odazárod a sarkad a ló oldalához.
ha mindezt rosszul mondtam el akkor sajnálom.most váltottam lovardát.ahova eddig jártam az oktatás sem volt olyan jó szoval ebben vok biztos.
2/4 anonim válasza:
Azt hiszem úgy kell ahogy az előző mondja, bár nekünk még azt mondták,hogy nem csak simán húzni kell a szárat, hanem jobbra, balra...
3/4 anonim válasza:
Ha jobb lábával indul el hátra akkor jobb csizma érint ha bal lábával akkor bal csizma. Ez a mellső lábakra vonatkozik. És ugyan így a szárakkal is játszani kell. Amúgy elindításnak úgy ahol írták előttem. Megtartom a szárakat és a normál ülésem. Lehet az is, hogy egy kicsit előrébb dőlök.
4/4 anonim válasza:
Megállítás 4 lábra,stabil támaszkodás mellett. Felvevő szársegítséggel egyidejűleg zár a csizma és az egyenes vonalon való haladás megtartására odafigyelve léptetés hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!