Milyen típusá lovaknak adnátok a következő neveket? Illetve melyik tetszik és nem tetszik nektek?
Ezek közül csak kettőt adnék:
Coctail: Szürke kanca póninak, aki kicsit bolond, de aranyos.
Ritmus: Pej herélt jól nevelt póninak.
esetleg még a Legend: azt egy nagy fekete ménnek.
Cocktail - sportlónak, közepesen jó név... végül is nem rossz
Illusion - szintén sportló, nem valami eredeti
Cyclone - galoppló vagy általában angol telivér, vagy más rohanós ló, tetszés: 3/5
Legend - 0/5, nagyon béna név, semmilyen lónak nem adnám
Wanderer - 1/5, nem túl eredeti, esetleg távlónak, vagy hobbilónak, akivel sokat járnak terepre, de inkább semmilyennek
Törökméz - jó név, leginkább aranyos póninak vagy sárga lónak
Ritmus - 3/5, szép név, de minden lovardában vagy egy Ritmus nevű ló, túl gyakori. Sportlónak esetleg, főleg díjlónak.
Nekem is igazából csak a Törökméz tetszik ezek közül. Túl gyakoriak, átlagosak.
Szerintem naon jó nevek.
Én a Coktailt egy ugró lovon tudnám elképzelni, esetleg egy hannoverin.
Az Illusiont, minden lovon kivéve pónin. Egy versenyző angol telivéren is el tudom képzelni, például: És Illusion elsőként vágtat be a célba, micsoda futam hölgyeim és uraim!
Cyclone: hát ez már egy kicsit pónisabb: simán el tom képzelni egy shetlandin vagy egy connemara pónin.
Wanderer: ezt esetleg egy fríz csődőrön melynek hosszú és hullámos a farka/sörénye.
Törökméz: Ezt bármelyik fajtára rá bírom képzelni, kivéve a frízre, és egyéb tiszteletet parancsoló fajtákra.
Ritmus: Egy díjlovagló lóra, esetleg egy arab telivérre is, de szerintem naon találó ha a lovat díjlovaglásra használják:
Én ezek a fajtáknak adnám ezeket a neveket!
Írok neked még pár nevet ami szerintem nagyon szép!
Hattyúkő,
Mandragóra,
Iszony,
Dolodor,
Gengszter,
Járatlan,
Ígéret,
Szikrázó,
Botrányhős,
Cselszövő,
Széptevő,
Lendület,
Cola,
Árverő,
Dollár
Ezek azok a nevek amik kettő szóból állnak:
Szabad Tündér,
Pöttyös Lili,
Fehér Felhő,
Cocktail: Fakó, vagy szürke pónikancának/-heréltnek. Akár egy hafinak is. :)
Illusion: Nyári fekete, vagy sötét pej ménnek, mondjuk nóniusznak, telivérnek.
Törökméz: Sárga póninak, aki aktív, sokat hülyül, bolondozik.
Ritmus: Egy nyugodt(cseresznye)pej pacinak, nemtől függetlenül. :) Nagyon megtetszett most ez a név. :D
A többihez nem nagyon volt ötletem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!