Szerintem mind két nem ezt válaszolná: Nagyszerű!!!
Csak mert te esetleg csak olyan fiúkat ismersz,akik nem szeretik a lovakat,attól még(hála az égnek)léteznek lovas fiúk,sőt gyakran belőlük vállnak a nagy lovasok.
(Lány vagyok)
Jó hát én azt hiszem lány létemre értem a kérdést.
Megfelelő alsót kell felvenni a lovaglónadrág alá és nem lesz kényelmetlen. Ne bő boxert, hanem olyan passzentosat :). Elég sok fiú lovas ismerősöm van onnan tudom. :D (a megfelelő ülésen is múlik, amit meg kell tanulni)
A csikós vagyok:
Nekem egyáltalán nem kényelmetlen, pedig sima alsónadrágot hordok, pluszba heveder nélküli nyeregben ülök, semmiféle flancos puha borításún. Nekem olyan kényelmes mintha egy fotelben ülnék. A lovon is múlik, ha jó ló, akkor kényelmes benne az ülés.
Ha nem figyel az ember, időnként érheti kellemetlen meglepetés, pl. vágtában kikönnyítve egy megijedésnél, vagy bakolásnál. Akkor tökmindegy milyen alsógatyát hordok. :)
Egyébként meg gondolom a többség ugyanazt szereti benne, mint a lányok, a szabadságot, kimenni, hallgatni a természetben a csendet, meg a madarakat, látni állatokat, könnykicsordulósat vágtázni.
Persze sajnos vannak olyan fiúk is akik macsóságból lovaznak, mutogatják magukat a szüreti felvonuláson, közben tépik-rugdossák a lovukat, hogy ugráljon, ágaskodjon, feltűnőbbek legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!