Aki először ülte meg szőrén a lovat annak is ápolásra szorult utána a hátsója?
Sziasztok, én ma ültem először szőrén, ügettem is és a vágtát is kipróbáltam mert nagyon érdekelt, hogy milyen. VALAMI CSODÁS VOLT így szabadon megülni a lovat :)
Viszont a gerince nagyon meg meg ütötte a farcsontomat meg a szemérem csontomat... elől nem oylan vészes a fájás, de a hátsó felem betadinos orvoslásra szorul :$ :P
Én arra gondolok, hogy a gatya meg a bugyi valahogy bevághatott, mert olyan fájásom van mint mikor szőnyeg kidörzsöli az ember bőrét...
Legközelebb elkerülendő ezt a kis kellemetlenséget, mit tegyek, vagy vegyek magamra, vagy hogy üljek... nagyon szeretnék még így ülni a lovon.
Elődordul hogy amíg nem szokod meg a szőrén lovaglást addig utána kellemetlen lehet.. :-)
Azt javaslom hogy amíg bele nem jössz addig tegyél fel rá egy nyeregalátétet, a nyeregalátétbe pedig fűzz bele egy gumis hevedert, és úgy ülj fel. :) Lényegesen puhább lesz, később pedig elhagyható.
Előző vagyok:
*amin én lovagoltam az volt vemhes,nem az övé XD
Jól van, köszi :) Van egy jó széles hátú, nem fajtatiszta ló a lovardában, ő biztos kényelmesebb akkor ilyen szempontból.
Mert ha ő rajta ülök (felnyergelt állapotában) után mindig izomlázam lesz, olyan széles terpeszbe kerül a lábam :)
Akin meg most szőrén voltam, ő rajta kényelmes nyereggel lenni, mert jobban rá tudok szoritani a combommal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!