Kedvenc ló? Név, kor, nem, szín, fajta, egyebek? Írjátok köszi:D
Név: Mary
Kor: 19 éves
Nem: Kanca
Szín: Legyes szürke
Fajta: Magyar vagy kisbéri félvér
Egyebek: Néha elég hisztis... :D
Nekem van egy 5 eves csodorom friz fajtaju akivel dijugrato es military versenyekre jarok a neve Diablo.
3 eve kaptam a szuleimtol hollandiabol 9 millio ft volt
Név: Fanny
Kor: 12 év :)
Nem: Kanca
Szín: pej paci, orrháton baloldalon megnyúlt csillaggal :)
Fajta: Magyar sportló :)
Egyebek: Saját lovam, egy kis energiabomba, néha nagyon hisztis tud lenni, de amikor kell odateszi magát. Érzi, hogy milyen lovas ül a hátán és aszerint is viselkedik.. Soha nem hagyja, hogy a lovasa elbízza magát, ezt tapasztaltam párszor! :))
Név: Barka
Nem: kanca
Kor: 4 év
Fajta: Sportpóni x telivér
Alkalmasság: díjugratás (90cm-ig biztosan megy), ügyességi, és háát, a díjlovaglás is nagyjából, csak a fejét nem szokta beadni... :(
Tulajdonságai: nagyon kedves, bújós, de csak a lovasával ilyen (velem :P :D), a többiket lesz*rja. Félős, sokszor görcsöt kap, ha egy fűszál nem úgy áll, ahogy megszokta... :D <3
Anyja: Fűszál (sárga sportpóni)
Kép róla: [link]
Apja: First Mission (sötét pej angol telivér)
Kép róla:
Videó Barkáról: http://www.youtube.com/watch?v=cx7zNpRGaQ8&feature=g-upl
!!Első ugró-versenyünk volt (neki)!!
Tudom, gyászos hangulatú, nem ilyenre akartam volna... :P Ez itt talán 80 cm körül van. (ugrások)
Nos, ennyit rólunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!