Magasság/ póni magasságának aránya? Igaz ez?
Figyelt kérdés
Most olvastam egy könyvben, hogy aki 145-160 cm között van, annak 137-147 cm pónit kell vennie. Nem kicsi a lovasnak?2012. szept. 19. 10:40
1/4 anonim válasza:
Sosincs olyan, hogy "kell"
Hülyeség ez az egész "arányos kell hogy legyél a lovadhoz". Mert ha alacsony vagyok és a lovam nagyobb akkor mi lesz? Akkor már nem fogunk jól mutatni, nem leszünk jó páros, nem tartozunk bele az elvárásba vagy mi?
Akkora b.aromság az egész.
Ha magasabb vagy és éppen egy kisebb póniba szeretsz bele akkor sincs semmi, ha neked kényelmes és jól érzed magad rajta akkor miért ne? (Természetesen csak addig amíg a magassággal olyan súly nem jár ami kellemetlen lehet a póni számára)
2/4 anonim válasza:
ez szerintem hülyeség. szerintem egy 160 cm magas ember is vehet ugyanúgy 175 meg 130 cm-es lovat/pónit is. mindenki olyan lovat vegyen, amilyen a szintjéhez kell. szerintem a magasasság nem számít :) jó mondjuk az érdekes lenne ha egy 180 cm-es ember egy kis 140 centis pacin ül :D
3/4 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy valami pony club-os hü*eségben olvastad.:DD
Azokba szoktak ilyen értelmes dolgokat írni.
4/4 anonim válasza:
én 170 cm vagyok és 120 cmes ponim van!:) versenyeztünk is és nagyon szeretjük egymást.. és még,hogy picit nagy vagyok rá ígyis van ereje szemétkedni.. és támaszkodni is szokott!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!