Szerintetek milyenek ezek a lovak? Ár-érték arány?
Az elsőért sok a fél milla. Azt írja szép mozgású,viszont elég hosszú a háta,ez annyiban szokott problémát jelenteni,hogy nem tud úgy maga alá lépni,nincs akkora tolóerő sem és befolyásolja általában a vágta minőségét. Az ilyen lovak többségét nehezebb összetolni is.A származása nagyon felviszi az árát én tuti nem adnák ennyit érte.
A 2. nekem küllemre jobban bejön de így a képeket elnézve Ő sem váltja meg a világot viszont az ára hellyel-közel reális,pláne ,hogy irányárat ír.
Szerintem viszont képek és leírás alapján egész korrektek az árak. Persze amelyikből lehet abból meg kell próbálni lealkudni 30 vagy 50 ezret, de nem feltétlenül túl drágák a jelenlegi árak szerint sem.
Az első jó származás, ráadásul Magyarországon ritka fajta is.
A második pedig előnyös küllemi tulajdonságokkal rendelkezik, telepapíros szintén és ugrik is. Bár a képek alapján ő valószínűleg férfi kézhez van szokva, ez adott esetben előnyös, de hátrányos is lehet egy női lovas számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!