Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan gyűjtsek elég pénzt...

Hogyan gyűjtsek elég pénzt egy lóra?

Figyelt kérdés

2012. szept. 16. 11:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Munka?
2012. szept. 16. 12:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani,hogy még csak 12 vagyok és csak akkor kapok lovat,ha énis gyűjtök rá.
2012. szept. 16. 12:16
 3/12 anonim ***** válasza:

12 évesen még nem vállalhatsz munkát, hidd el egy lóval sok a gond és nem fogod bírni. A ló olyan, mint egy autó, míg az autóba benzin kell, a lóba kaja, ráadásul nem is havonta. Ez eleve megterhelné a pénztárcátokat, aztán még kell a lónak box is, ugye, ahol tarthatod...

Visszatérve a kérdésre: mutasd meg a szüleidnek, hogy felelősségteljes vagy, viselkedj éretten, segíts be otthon a házimunkában.

2012. szept. 16. 12:27
 4/12 anonim ***** válasza:

12 évesen én is akartam lovat, aztán rájöttem, nem elég megvenni, el is kell tartani.Az meg nem olcsó.

Még gyerek vagy, tetszik, nem tetszik.Sokat, nagyon sokat fogsz még változni, a vágyaid is mások lesznek.Ha gyűjteni akarod a zsebpénzed, gyűjtsd.De még nem ugorj bele egy lóba, még ha a szüleid engednék is.Várj még három négy évet,adj időt MAGADNAK, hogy biztosan tudd, valóban akarod-e vagy csak fellángolás és múló szeszély.

2012. szept. 16. 12:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha olyan helyen laksz menj, nyírj füvet a szomszédoknak, vagy szedd össze ősszel a leveleket, lapátold el a havat az idősek helyett, vagy menj el nekik bevásárolni.

Sétáltass kutyát, ilyemik.

Azt vettem ki a szavaidból, hogy nem neked kell megkeresned a ló egész árát, csak lássák a szüleid, hogy te is gyűjtesz rá. Ezzel látják, mert dolgozol érte. Próbáld meg.

2012. szept. 16. 13:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!én is lóra gyüjtöttem már vagy 7éve.Nagyon sokáig kell ahoz gyüjtened hogy lovad legyen,de megoldható végülis nekem sikerült:)

Egy-két tanács:eggyezz meg a szüleiddel hogy mondjuk hozol egy 5-öst az 100forint:),vagy (ha lovagolsz)egy ideig nem mész lovagolni és a lovaglás árát megkapod,elrakod.Szülinapra,névnapra,karácsonyra...mindenre mindenkitöl pénzt kérj.Én még eladtam egy pár cuccomat,ruháimat amiket kinöttem,régi játékokat...stb.Igaz én csikót kaptam úgyhogy kb.150.000ft lehetett és a szénát meg tudjuk oldani ingyen meg minden mást a szüleim fizetnek,csak az abrakot én:)de gondolom neked nem kell fizetned a tartást.Meg persze nyári munkán is voltam.Amikor elkezdtem 8éves voltam,igaz még nem tudtam nagyon mit csinálok,de azt mondják hogy akaratos vagyok és megcsináltam!Jól döntsd el mit akarsz!Remélem segítettem(:

2012. szept. 16. 13:33
 7/12 anonim ***** válasza:
6#voltam még annyit hozzátennék hogy akkor is mehetsz lovagolni csak lecsutakolod a lovakat cserébe,kitakarítod a boxokat,segítessz és így legalább megtapasztalod milyen az igazi munka a lovak között;) 15/L
2012. szept. 16. 13:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Mióta lovagolsz? Menyit keresnek a szüleid? Egy ló nem annyi, hogy megveszed 500 000-ért (pl.). El kell tartani, felszereléseket kell venni, plusz pálya és box vagy bértartás havonta kb. 50 000. Ez nem bicikli, hogy megveszed és annyit biciklizel amennyit akarsz ingyen.
2012. szept. 16. 14:01
 9/12 anonim ***** válasza:

A lónak nem a megvétele a drága hanem az eltartása.

Aranyos vagy, hogy pénzt akarsz gyűjteni, de ez nem így megy.

2012. szept. 16. 15:16
 10/12 lovaska1 ***** válasza:
59%

Figyi 11 éves vagyok :D Én is akartam lovat és én is gyűjtöttem kiröhögtem a gyakorisokat mert okoskodtak...hát most ott tartok kedves gyakorisok hogy a legelőn szaladgál egy kisbéri félvér ló ami az enyém... házi versenyt nyertem vele igaz csak egyet de nincs semmi baja ott áll a 200.000ft a perselybe hogyha baja lenne...

Úgy hogy már bocs... ja és 5.-es vagy és eltudom látni SEGÍTSÉG NÉLKÜL!!!

2012. nov. 17. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!