Róla mi a véleményetek?
Nagyon szép! Árát tekintve milliós nagyságrendekben gondolkozz!
De!
Mondjátok meg, csak engem bánt, hogy 3 évesen már fedezve van? Úgy tudom még egy jó évig fejlődnek, erősödnek. Ha most ilyen terhelésnek van kitéve, akkor később nem lesz "satnya"?
Nekem sem tetszik hogy ilyen fiatalon hasas, de hát mivel olyan méntől van ezért még drágábban eladható... Küllemileg nagyon szép ló, de csakis a csikó miatt nem ajánlanám.
Ha a hasonló színű lovak a szerelmeid akkor már inkább Ő:
Neki az egyik szeme még csóka is (kék), szerintem gyönyörű :-)
Igen úgy látszik levették a hirdetést vagy pedig csak lejárt és újra kell hirdetni..
De mutatok mást:
Ő például gyönyörű.
Értem :)
Mennyi pénzt szánnál lóvételre? Mert egy milla körül mutatok olyan western lovat (többet is) hogy hasraesel, de alatta nem nagyon találtam. :( :)
Akkor itt vannak, még vérbeli angolos szemmel is látszik, hogy nem semmi lovak :)
Oké, Ő majdnem két milla de hát magáért beszél, ha van rá keret akkor ... :)
Ő már valamivel olcsóbb, fiatalabb, és gyönyörűséges, jó származás, szép felépítés és külső.
Ő még olcsóbb :)
És Ő is magáért beszél.
Remélem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!