Köszönöm a válaszokat :) Igaz, barna nyereggel piros kengyel elég stílustalan :D
Nekem tetszenek, bár még én sem próbáltam, meg azért nem is olcsóak :) Ha lenne lehetőségem megnézném milyen benne lovagolni, mostanában egyre többször látom versenyeken.
Nekem nincs velük bajom, néha jól is nézhet ki, de a véleményem mindigis a következő marad:
Nem a felszerelés miatt lesz jó a lovas és a ló, hiába van rajta egyforma szett, színes kengyel, a legdrágább ín- és bokavédők, Swarowski-kristályos homlokszíj, valódi bárányszőr nyeregemelő, mágneses jótékony izzasztó, stb, attól mehetnek borzasztóan, attól a lovas lehet nagyon ramaty lovas, semmi hozzáértéssel, és egy falusi igáslóra is ráteheted ezeket a cuccokat, mégsem lesz világklasszis (félreértés ne essék, nekem minden ló ló, mindet ugyanúgy szeretem, csak ezesetben van különbség Hickstead és Pistabácsi lova között.)
És a kitűnő képességű lónak ugyanolyan jól kell mennie egy tehetséges lovassal, ha picit kopott izzasztó és használtan vett nyereg van rajta, egy sima szivacs ping-ponggal, és egy egyszerű fekete kantárral, és tépőzáras védőkkel:)
Szóval ha valaki megengedheti magának, akkor tegyen a lovára és a cuccaira amit akar, csak sokszor szánalmas már, hogy a legtehetségtelenebb sznob lovascsemeték nem tudnak mit kezdeni magukkal és apuci pénzével, és a rózsaszín szettektől várják a csodát, pedig semmivel nem fog jobban menni a lovaglás, ha csillámos patazsír van a lovon...:)
Az utóbbival egyet értek :)
Nekem ha nem tudnám hova tenni a pénzem, akkor az lenne a problémám, hogy az izzasztó színével könnyen ütközhet. Nem öltözök össze a lovammal, de ha lehetőségem van rá, nem pakolok rá olyan cuccokat, amik könnyen ütik egymást színben. az h kopott, használt az nem számít, de rózsaszín izzasztóval a piros, narancs kengyel elég ijesztő lenne. Az más dolog h rózsaszínt eleve nem rakok a lovamra.
De ha nem tudom másra költeni a pénzed, akkor hajrá :) Minőségileg sztem az aluminium is van olyan jó mint a vas, bár én szeretem ha van súlya a kengyelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!