Ideális lenne shagya arab nekem?
Figyelt kérdés
Kb. 39-42 kg vagyok, és jelenleg 160 cm, de sokat fogok nőni.. Ideális lenne nekem egy shagya arab paci?2012. szept. 5. 18:58
1/12 anonim válasza:
A mostani súlyoddal és magasságoddal igen, de hány éves vagy?
2/12 A kérdező kommentje:
12/L
2012. szept. 5. 19:01
3/12 anonim válasza:
Gondolom fiatal vagy még, egy nyugodtabb vérmérsékletű herélt szerintem jó választás. Persze csak ha minden körülmény adott a tartásához, addig lehet álmodozni:)
4/12 A kérdező kommentje:
Lovardában tartanám bértartásban, már minden megvan, csak nem tudok dönteni.. :D
2012. szept. 5. 19:03
5/12 anonim válasza:
Én megfelelőnek tartom :) Csak nem hízol 70-80 kilóra :P Meg azért a shagya ha finom csontozatú is, elég szívós tud lenni. :)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :DD Hát, szerintem nem fogok :D Mindenkinek ment a zöld pacsi
2012. szept. 5. 19:09
7/12 anonim válasza:
Szerintem is megfelelő lenne! ;)
Majd ha akarsz beszámolhatsz, és képeket is küldhetsz a gyönyörűségről! Sok sikert hozzá! ;)
8/12 A kérdező kommentje:
Rendben! Nagyon köszönöm mindenkinek! :D
2012. szept. 5. 19:12
9/12 anonim válasza:
De nagyon remélem hogy bábolnai tenyésztésű lesz..:P az az igazi :))
10/12 A kérdező kommentje:
Csakis olyat nézek ki, a többi szóba sem jöhet.. :D Persze bármilyen származásúval meglennék ><
2012. szept. 5. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!