Míra.4 kérdése:
Hol vegyek Lovat?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Kisbéri-félvért vagy esetleg Westfálai lovat szeretnék venni kb mennyibe kerülnek és hol lehet ilyen fajtájú lovat venni?
2012. szept. 4. 17:05
1/8 chrishu válasza:
Minden szükséglet megvan? Tudsz vele foglalkozni?
Ez nem így megy, hogy veszek egy lovat
2/8 A kérdező kommentje:
Az lényegtelen még úgysem most venném.
Tegyük fel hogy van Felszerelés és foglakozni is tudok vele stb...
2012. szept. 4. 17:10
3/8 anonim válasza:
Miért épp ezek a fajták? A kisbéri gondolom egyértelmű, westfaliait pedig hollandiából érdemes, amiket kinn lovagoltam mind gyönyörűek és nagyon jól belovagoltak voltak. Ha leírod mire szeretnéd használni, akkor esetleg tudok ajánlani más fajtákat is :)
4/8 anonim válasza:
Kisbéri félvért Magyarország bármelyik pontjáról tudsz venni, lovasok.hu eladó lovak a barátod :)
A felszerelést pedig nem a ló előtt vesszük meg, hanem amikor már megvan, így fogod tudni hogy pontosan micsoda és milyen méret kell neki.
5/8 A kérdező kommentje:
2 Válaszolónak: csak Hobby-ra szeretném használni, és mindenképpen pej legyen.
2012. szept. 5. 15:43
6/8 A kérdező kommentje:
3. Válaszolónak: Azt tudom hogy utánna kell megvenni, de azért Köszönöm.:)
2012. szept. 5. 15:46
7/8 anonim válasza:
Akkor maradj a kisbérinél, ha westfáliait veszel azt már ki is kell használni, olyan lovat nem szabad veszni hagyni. De szerintem egy hannoveri is nagyon jó választás lenne.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen nekem is tetszenek a Hannoveri-ek de általában olyan csillogós ( fénylik ) a szőrük és az nekem nem tetszik de még meggondolom.
Köszönöm a Válaszaitokat.
2012. szept. 5. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!