Szerintetek melyik a hobby lo?
Figyelt kérdés
Màr több éve lovagolok és most jött szoba a sajàt lo, elsösorban hobby lovaglàsra szeretném hasznàlni esetleg hàzi versenyekre ilyesmi,tudom hogy nem csak a lo fajtàjàtol függ a természete,csak olyan lovakra vagyok kivàncsi amelyikeknek jellemzö a fajtàra hogy inkàbb hobby lovaglàsra hasznàljàk2012. aug. 30. 23:59
1/11 A kérdező kommentje:
bocsi! elirtam! az a kérdés hogy melyik az ideàlis hobby lo
2012. aug. 31. 00:00
3/11 anonim válasza:
Miért kell rövid o-val írni a lovat? >.<
4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az elsö vàlaszt!
2ik vàlaszolonak: minek kell ilyen hülye kérdést feltenni?? nem midegy hogy milyen o-val irom??? am meg nem magyar a gépem ugyhogy nincs rajta hosszù "o"!
2012. aug. 31. 01:07
5/11 anonim válasza:
nincs olyan hogy hobby fajta :) úgy értem, hogy iylen célra nézhetsz félvéreket is, nem muszáj drága tisztavérűt.
kisbéri és magyar félvér lóval nagyon sokan versenyeznek, mint (szinte) minden fajtával, ezért természetre keress ne fajtára.
6/11 A kérdező kommentje:
tudom hogy nincsen hobby fajta csak arra vagyok kivàncsi hogy melyik fajtàt haszànljàk legtöbbször hobby célbol
2012. aug. 31. 01:38
7/11 anonim válasza:
ilyen nincsen. hobbyra nagyon sokan félvéreket vesznek, mert nincs értelme versenyre felkészített papíros lovat venni arra, hogy csak lovardában lovagolgassa. de persze mindenkinek a maga döntése
9/11 anonim válasza:
Hát inkább amit NEM:
Hidegvérű lovak (ált. mezőgazdasági munkát végeznek)
Különféle sportlovad (holland, svéd, stb. velük pedig versenyeznek)
Telivérek (galopp)
Ügetők (ügető)
A többiek a legnagyobb számban hobbilovak. Persze az előzőek közül is sok hobbiló van.
10/11 anonim válasza:
az ügetők és a telivérek kitűnő hobbilovak lehetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!