Kulcscsont törés után mikor kezdtetek el újra lovagolni?
Figyelt kérdés
2hete történt,9nap után műtöttek meg...Akinek volt már mikor kezdett el újra lovagolni,h bírta,ha újra esett eltörte újra.Mindenre kíváncsi vagyok. :)2012. aug. 30. 20:18
1/8 anonim válasza:
fél év után.
mennyi idős is vagy?
2/8 A kérdező kommentje:
21
2012. aug. 30. 20:37
3/8 A kérdező kommentje:
fél év az rengeteg idő,remélem legalább a lovat eltudom látni normálisan....
2012. aug. 30. 20:38
4/8 anonim válasza:
Biztosat az orvos tud mondani. Bár ahogy ismerem a lovasokat felülnek akkor is, ha nem szabad. Csak egy kis lépés... aztán ha már rajta ülök mozogjon egy kicsit :D Barátnőm gipszelt lábbal is felmászott rá.
5/8 anonim válasza:
Szerintem is inkább a dokit kérdezd. :)
6/8 anonim válasza:
barátnőmnek azt hiszem négy hónap volt :)
7/8 A kérdező kommentje:
dokihoz sajnos csak jövőhéten megyek vissza.Akinél először voltunk az 6hetet mondott,én azt azért korainak tartom igaz szerinte műteni se kellet volna...
2012. aug. 30. 21:37
8/8 anonim válasza:
Szia. Nekem a sarkamra lépett rá egy nagy ló mert papucsba vezettem egy kislányt rajta. A ló megcsúszott és rámlépett. Ösze kellet varni a 6 cm es sebet 5 öltéssel. Másnap meg már lovagoltam mert nagyon jol éreztem magam. A lényeg hogy akkor lovagolsz amikor jónak látod csak ne es le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!