Ki, mennyi idő után került le a futószárról?
Már túl vagyok 6 vagy 7 lovagló leckén, és még mindig száron vagyok. A barátnőm nem rég kapott kedvet a lovagláshoz, de őt már a harmadik óra végén levették a szárról, és mehet önállóan.
Hogy lehet, hogy ő, ilyen hamar ráérzett? Neki a második alkalommal ment az ügetés, én meg még mindig pattogok néha, mint a bolha.
Egyikünknek sincs lovas múltja. Egy kicsit zavar, hogy ő ennyivel jobb mint én. Vagy tényleg ilyen béna vagyok?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, tudom, hogy el kell vonatkoztatnom, de nem könnyű. Igaz nem versenyzőnek készülünk, csak szabadidős tevékenységként űzzük.
Viszont azt nem értem, hogy a 10. válaszolót miért szavaztátok le. Szerintem teljesen értelmes és hasznos választ adott. Ő volt az egyetlen aki nem rögtön ócsárolással kezdte az edző felé... na mindegy.
Eltelt hat év.
Kíváncsi lennék, hogy megy most a lovaglás. Hogyan folytatódott a történet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!