Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan tanítsam meg a lovamnak...

Pacni kérdése:

Hogyan tanítsam meg a lovamnak h jöjjön mellettem?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek van egy lova és ő suttogva van, tud olyan trükköket mint pl ha megyek melllette akkor ő is tartja velem a tempót.. ha "ügetni" (lassan szaladni) kezdek akkor ő üget mellettem ha gyorsabban kezdek futni akkor már vágtázik is. Ezt h taníthatnám meg a saját lovamnak?
2012. aug. 28. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Bízzon benned.:) Van egy ló, nem tanítottam neki semmit, (iskola ló) lovagoltam rajta, és a végén jött utánam bármerre mentem.:)
2012. aug. 28. 15:20
 2/8 A kérdező kommentje:

az egy dolog h bízik bennem, de nem akar mellettem jönni :D

gondolom vhogy kajával kell csalogatni, de azon belül fogalmam sincs

2012. aug. 28. 15:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Parallies játék ez a kötődéssel. Szerintem erre kifejezetten tanítani nem lehet, ha nem akar vezetés nélkül melletted menni nem is fog. Bizalom. Tényleg az, a nasi sem fogja mindig lekötni, sok sok bizalmi játék... Én ezt tanácsolom:)
2012. aug. 28. 15:54
 4/8 x) ***** válasza:
Kajával semmire nem mész. Egy idő után rájön hogy ha nincs nálad jutalom akkor fölösleges csinálni. Először azt tanítsd meg neki hogy vezetőszárral szépen menjen melletted, majd kötőfékkel. Közben mehet a Parelli 7 játék. Aztán ha már szépen megy veled úgy hogy a kötőféket alig fogod akkor le lehet róla venni. Először még tartsd ott a kezed mintha lenne rajta kötőfék, aztán szépen lassan le lehet ereszteni. Hetekbe, hónapokba kerül, barátnőd se 5 perc alatt csinálta.
2012. aug. 28. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:

A lova nem suttogva van, és ezek nem trükkök.

Hanem a bizalom jelei, ezt nem lehet tanítani.

2012. aug. 28. 21:06
 6/8 A kérdező kommentje:
én nekem ilyen betanítás téren semmi gyakor4latom, szo kérekszépen valakit h árulja el mi az a pareli :D am köszönöm utolsó válaszoló :)
2012. aug. 28. 21:07
 7/8 x) ***** válasza:
Van neked is két (elvileg) szép kezecskéd, biztos vagyok benne hogy a google keresőt is el tudod érni, és szépen bepötyögöd a billentyűzeten hogy "Parelli 7 játék", vagy "Pat Parelli módszer"
2012. aug. 28. 21:18
 8/8 anonim ***** válasza:
ismerjétek meg egymást rendesen.lehet ismeritek egymást azért de szertgesd sok időt szentelj rá.építsetek egy gyönyörű kapcsolatot először vezedgesd kötőfékkel meg csináljatok jó dolgokat játszatok.biztos egy idő után ösze fog jönni
2012. aug. 30. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!