Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Díjugratás vs. Díjlovaglás...

Díjugratás vs. Díjlovaglás Melyik jobb?

Figyelt kérdés

Nemtudok dönteni miben versenyezzek.

Esetleg valami más jó versenyág?

És hol tudnék én ezekre készülni?

ÉS mit kelcsinálni illetve mennyibe kerül egy rajtengedély?

2012. aug. 28. 14:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Csak a sok bukás miatt tartom veszélyesnek, de a galoppnál tényleg nem jobban az. Soha nem próbáltam, de a mostani lovammal semmiképp nem indulnék mert féltem. Persze galoppban sem. Terep lovaglás meg attól függ milyen. Apukám nyert országos bajnokságot távlovasként és életében kb 2-szer bukott föl lóval.
2012. szept. 19. 12:00
 12/13 anonim ***** válasza:
De elég egyszer buknod, hogy egy életre lenyomordj (lásd "Superman", aki a karámfára esett és nyomorék lett)
2012. szept. 19. 17:04
 13/13 anonim ***** válasza:
A galopp a legveszélyesebb, ami azt illeti, nem véletlen, hogy a lovak is gyakran úgy jönnek le onnan 3-5 évesen, hogy csoda, hogy élnek. Ez azért is van így, mert azért ott 60-70 km/h-val közlekednek... sok a fej és lábsérülés a lónál is. A military sokkalta barátságosabb, ha megfelelően képzett a ló és a lovas - ilyen a galoppban megint csak nincs, a lovat beülik, és had menjen, képzettség nemigen van.
2013. ápr. 11. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!