Vágóhíd mennyiért vesz meg lovakat?
Figyelt kérdés
Olyan válaszokat nem kérek,hogy miért akarod oda eladni meg egész életében téged szolgált (mert nem!).
Egy nagyon agresszív lóról van szó,nem lovagolható,lábra sérült.Embereknek is okozott sérülést.Többihez senkinek semmi köze,ezért A KÉRDÉSRE KÉREK VÁLASZT CSAK ÉS KIZÁRÓLAG!
2012. aug. 27. 15:00
1/10 anonim válasza:
Szerintem ott nem vesznek meg lovat oda csak el lehet vinni. Egyébként ha megkérdezhetem mennyit szeretnél kapni érte?
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm! persze,elvinném oda. kedves első,éppen azt kérdezem,hogy mennyit adnak érte?
2012. aug. 27. 15:07
4/10 A kérdező kommentje:
nem tudom, még sohasem adtam el oda lovat.50-100 ezer talán? csak úgy írtam,nem tudom.
2012. aug. 27. 15:08
5/10 anonim válasza:
csődör vagy kanca mert én megvenném
6/10 anonim válasza:
Inkább eladnád valakinek aki szereti az állatokat és megszelídítené.Eddig lehet, hogy nem úgy bántál vele ahogy kell. Sok olyan embert ismerek akik a vad lóból is képesek kezes lovat nevelni.De attól, hogy nem lehet rajta lovagolni még sok örömöt okozhat valakinek (ha már neked nem...) Előttem válaszolóval beszélgethetnél egy kicsit.
Remélem még nem vitted el... :/
8/10 A kérdező kommentje:
Csak most néztem,a lovat már elvittem egy hónapja.
2012. szept. 30. 11:30
9/10 anonim válasza:
na és mennyit kaptál? csak mert ha valaki rákeres erre a kérdésre, esetleg érdekelné a válasz.
10/10 anonim válasza:
Grat. kérdező. :S Remélem te is úgy végzed majd, mint a szerencsétlen lovad! Szégyen, hogy ilyen emberek vannak! Én a lovam több millióért se adnám el, akkor se, ha halálra tiport egy embert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!