Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Nagyon béna vagyok szerintetek...

Nagyon béna vagyok szerintetek? 12L

Figyelt kérdés
Októberben lesz 3éve hogy járok lovagolni.Na szóval én mindentöl elöször félek!Sokáig féltem vágtázni.Úgy húsvétkor össze szedtem a bátorságom.Egész jól ment aztán nyáron elmentem lovastáborba még ott is egész jó volt de most hogy vége a tábornak 3-4hete egyre bénáb vagyok vágtába mintha vissza fele fejlödnék!Már nagyon el vagyok keseredve!A lovarda nagyon jó írányitani is jól tudom a lovat minden megy csak a vágta nem!:/nagyon béna vagyok ?mit tegyek?hideget meleget!

2012. aug. 25. 21:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem kell félned tőle. Melyik része nem megy? Beugratás vagy nem biztos az ülésed?

Kérd magad futószárra jó nagy körre és vágtázz ott. Sokat fog segíteni, jól be kell rögzülnie az ülésnek is és a segítségadásnak is. Nyugodj meg, menni fog, csak sokat kell gyakorolni!

2012. aug. 26. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!