Munkafásli vagy ínvédő?
Kiderült, hogy a lovamnak kb két éve kijött az ina az egyik első lábán (mielőtt megvettem).
Ugrom is vele, nem nagy akadályokat, de ugrunk, és díjlovaglás alapjait is tanulja.
Melyik ajánlanátok inkább, a fáslit vagy az ínvédőt? Valamivel mindenképpen szeretném védeni a lábát!
Megtanítanak fáslizni, úgyhogy azzal nem lesz gond, ha azt választom.
Nekem azt tanácsolták alapból, hogy csak polár fáslit tegyek rá, és alá még fáslialátétet is tegyek. A boltban viszont azt mondják, hogy akkor nem fogja meg, csúszik.
Szóval nem tudom, hogy kéne.
Íntámaszos ínvédőt sajnos nem tudok venni, csak az olcsóbb kategóriásat.
Mert tudom, ha tudnék a lábára csináltatni ínvédőt, az lenne a legjobb, vagy a drágább fajták, de azt nem engedhetem meg.
Ínproblémás lóra én mindenképp fáslit ajánlanék, abból is a kombináltat: az első fele polár (tehát amit közvetlen a ló lábára tekersz), a másik (külső) fele pedig gumis (jobban tart).
Ugratáshoz viszont az ínvédő az ideális! Ha csak ritkán ugratsz vele és kicsiket, akkor nem szükséges hiper-szuper méregdrága ínvédő, a lényeg, hogy jó minőségű és keményhéjú legyen, ilyet pedig reális áron is lehet kapni.
Szerintem nem árt, ha beszerzel ínvédőt és fáslit is, de mint az elején írtam, ínproblémás lóra fáslit!! Az ínvédő pedig az ugrálgatás miatt legyen a felszereléseid között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!