Szerintetek így jó lesz?
Figyelt kérdés
Az a szitu hogy majd lehet amikor ballagok minden rokonomtól egy lovat kapok ami bértartásba lesz.Most egyenlőre gyűjtök pénzt hogy én is besegítsek valamennyivel.Úgy gondoltam a felszereléseket is használtan veszem meg és így jobban kijövök a dologból!Szerintetek?2012. aug. 23. 21:33
1/7 anonim válasza:
Mért, ha nem jó, akkor hirtelen megnyered a lottót vagy mi? Nem értem mit kéne erre a kérdésre válaszolni, ha használtra van pénzed akkor arra...
2/7 anonim válasza:
Nem csak a megvásárláskor kell rá pénzt kiadni, a tartás maga sem olcsó, nem beszélve a váratlan betegségekről, meg egyebekről, amikért vagyonokat lehet kifizetni az állatorvosnak.
3/7 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. A rokonok arra is adni fognak pénzt?
4/7 anonim válasza:
Látom elég nagy divat ez a vegyünk ballagásra/érettségire/csakúgy lovat...
Tudsz egyáltalán lovagolni?Lesz pénzed a bértartásra?Végig gondoltad hogy egy ló akár 15-20 évig is élhet?Ki tudsz hozzá menni hetente párszor?
Szerintem ezek a legalapabb kérdések...
5/7 anonim válasza:
Hány rokonod van, mit kezdesz annyi lóval? :)
Nyerget érdemes használtan venni, főleg külföldről, a többi meg attól függ. Ha sürgősen kell valami, akkor biztos nem találni megfelelőt használtan. De azok azért nem olyan nagy költségek, 1-2 nyeregalátét, heveder, kantár, pár 10e. A lényeg az, hogy ne azt nézd mi a legolcsóbb, lehet, hogy 7e helyett 10-ért már jót kapsz, és nem kerül a végén 17-be...
6/7 anonim válasza:
És ha valami baja lesz? Lesz hirtelen 300.000 Ftod? Mondjuk ez a minimum ha egy komolyabb baj lesz. Mondjuk kólikával bekerül a kórházba és ott műtét meg hasonló. De bármi történik vele akkor oda van minden a kezelések meg 20.000 felett mérhetők. És talán sose hagyhatod abba. Egy lónak sok baja lesz, amit, hogyha már egy eleve spórolós ember akar magának akkor nem biztos, hogy fizetni tudja.
7/7 anonim válasza:
A kérdést én sem igzán értem, DE miért van az, ha valaki lovat akar venni és kérdez valamit, rögtön mindenki elkezdi " a ló sokba kerül és sok felelősséggel jár" dolgot. Azért csak nem akar úgy lovat tartani, hogy ezeket nem tudja?...Vagy ha mégis , biztos nem rátok fog hallgatni. Meg ha ő nem is tudja ezeket, gondolom vannak szülei, akik fizetni fogják a költségeket, és ők tudják van-e rá keret nekik vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!