Mennyit keres egy lovasoktató?
Nem eleget.
Vagy fix összeget kapnak vagy jutalékot az óra árából.
Egy jó edzőnek már jobban mehet, aki hajlandó utazni is egy kicsit, ismerősömék 3000-et fizetnek alkalmanként (általában 2 óra) + benzin 3000 és ez oszlik annyi részre ahányan vannak. Pl van mikor 6-7 ember is a karámban van, akkor az 18 000Ft egy helyen, ha egy nap elmegy 2-3 helyre átlag 4 lovassal számolva és mondjuk heti 5 napot dolgozik, akkor egy hét alatt 180 ezret is megkereshet + felszámolja a benzinköltséget. De ehhez tényleg keresett edzőnek kell lenni.
Az szerintem attól függ, hogy mióta csinálja és milyen minőségben. Nálunk van amelyik jól keres, de kialakult lovas köre van, versenyeztet is, elég sokan járnak hozzá, lovat is lehet bérelni. Ő olyan 5 lóval havi 300.000 körül. Sok meló.
Aztán van akinek nem olyan jó a technikája, kevesebben járnak ki, kevesebb lova is van, így kevesebbet.
Szerintem függ attól, hogy saját lóval dolgozik-e, abból kevesebb csurral a lovardának.
Akkor mennyit keres egy lovasoktató egy hónapban még mindig nem tudtam meg :(
Valaki segítene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!