Kérdés a kikötővel kapcsolatban. (? )
Sziasztok!:)
Egy kérdésem lenne a kikötővel kapcsolatban. Nem szoktam vele lovagolni, nem éreztem szükségét, szépen elengedetten szokott menni a lovam olyan fél óra bemelegítés után. Ma viszont tettem rá kikötőt, eléggé laza volt, amikor a legyek zavarták könnyedén felcsapta az égig a fejét, így mégis sokkal gyorssabban letette a fejét. Lehet ciki, de nem igazán értem, hogy ha ennyira lazán volt a kikötő miért tette le sokkal gyorsabban a fejét?
A kikötővel nem te éred el, hogy támaszkodjon, és igazából ez csak hamis keretet ad.
Szóval nem dolgozol meg érte, meg igazából nem feltétlen, hogy támaszkodik, csak kerek nyakkal megy.
Ismertem lovat, akit úgy tönkretettek, hogy ráültek, és már a szügyénél volt a feje, gyönyörű, kerek volt a nyaka, mégsem támaszkodott.
Itt is ez a helyzet. Az én lovamon lóg a kikötő, de beadja a fejét nagyon.
Köszi a válaszokat!
Csak kíváncsi voltam, nem szeretném ezentúl sem használni...
De nem tette le a fejét attól, hogy rajta volt a kikötő. Ugyan úgy hajlítgatni kellett, játszani a szárral stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!