Az gáz ha fiuvagyok és imádom a my litll pony sorozatot ja és ki a kedvenc szereplötök?
Kicsit gáz, de miért ne?Ha a lányok szeretnek krimiket,meg stb. nézni miért ne nézhetné egy fiú a My little ponyt?Amúgy én nem vagyok mí little pony rajóngó de elnézem.amúgy meg Fluttershy.ezt egy cikkben olvastam és ezzel nem azt akarom mondani hogy lezbi vagy.Sorozatnak, bár kislányoknak íródott, számos kamasz fiú és felnőtt férfi is a rajongójává vált. Ezek a degenerált, gyakran homokos, tipikusan középosztálybeli fehér férfiak magukat "Bronyk"-nak nevezik. Rajongói weboldaluk ( [link] ) tele van különböző szexuális elhajlásokat népszerűsítő képekkel, videókkal és írásokkal. Számos rajz a sorozatban szereplő pónikat szexuálisan szuggesszív módon, vagy nemi aktus közben ábrázolja (nem törődve azzal, hogy az oldalt gyerekek is látogatják). Ezt a "Bronyk" izgatónak találják annak ellenére, hogy a képeken állatok és nem emberek szerepelnek. A sorozat rajongói egész szubkultúrát hoztak létre a tengerentúlon, gyakran tartanak találkozókat, ahol mindenkit az ő életformájuk követésére biztatnak.
Kategóriák: Rajzfilmsorozat | USA | Kanada .Nem arra gondoltam ezzel a cikkel hogy lezbi vagy csak megmutatam
nem gáz! egy felmérés szerint 14-40 év közötti fiúk nézik a legtöbben (!)
Am Celestia a kedvencem! (Egyszer a bnőm azt mondta, h olyan vok mint Celestia XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!