Van szép küllemű eladó Appaloosa kanca? (több lent,2 kérdés)
Már régóta keresünk egy szép küllemű,jó kiállású appaloosa kancát.A neten szinte naponta szétnézünk minden lovas hirdetésekkel foglalkozó oldalon,de nem találunk semmi tetszetőset...mármint anya,mert neki kéne a ló...mutatok neki gyönyörű kancákat,de neki a SZÍNE nem tetszik...
1.Kérdés: Tudtok szép appaloosákat magyarországon,vagy tenyészetet?(Max ár: 1 000 000 egy kancáért)
2.Hogy magyarázzam meg anyának,hogy a lóban nem a színe a legfontosabb?(most kezdett lovagolni,és megtetszett neki,de még csak ügetni tud.)
Köszi!
Hmmm...már beszéltem vele,és mondja,hogy tudja,hogy nem a szín a lényeg.Nálam sem a szín a lényeg,nekem tökéletesen mindegy...ja,nem iskolaló,nyugodj meg.Ismerem az a lovat.;)
És van egy álmunk...hogy veszünk két lovat..nem érdekel,hogy ti most mit gondoltok rólunk,de az tuti fix,hogy sok válaszolónál jobban lovagolok..anya most ül életében elősször lovon,és már üget is?
Na,akkor ki a béna?
Köszi 23:36!
Már láttuk,remélem anya megfontolja...Köszi.
"Tuti fix , hogy néhány válaszolónál jobban lovagolok"
Amennyiben? Ezt miből szűrted le? Láttál te itt bárkit is lovagolni? 12 évesen mit tudsz te , amit 30-40 éves emberek nem láttak az évek során? Csak pénzetek van , meg nagy képetek , de eszetek nincsen hozzá! Teljesen tönkre teszik, lejáratják egyesek ezt a sportot. PONTOZZÁL LE ha erre izgulsz!
Van ám egoizmus bőven... én meg olyan lovon tanultam lovagolni aminek az első lábai többet voltak a levegőben mint a földön. Akkor most én is jobban lovagolok mindenkinél?
Ha már itt tartunk nálunk is üget mindenki az első órán. Nem csak sétálgatnak futószáron.
X, énis ezt akartam írni. nálunk első órán már vágtáznak is pár kört a kezdők.nem tudom honnan vedte a kérdező,hogy csodaszámba megy az,ha valaki első órán már üget....
am meg, te jó ég, hogy jössz te ahhoz 12 évesen ,hogy bárkit is kioktass itt, lenézz??
a másik meg, anyukád egyszer ült lovon és máris lovat akar venni?? ez nagyon elhamarkodott döntés lenne.... na meg hogy szín alapján választani,hát hogy is mondjam..ilyenkor nyílik ki a bicska a zsebemben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!