Természetes, hogy fájt emiatt a hátam?
ő nem azt mondta,hogy a rossz lábra ugrott be,hanem jólábra ugrik be,de nem hajtom a lovat ,ezért átmegy rossz lábra.ezt nem tudom felfgoni,hogy hogyan lehetséges,anélkül hogy leállna ügetésbe és ugy ugrana be a jó lábról rosszra.
amugy elvileg még a helyes ülést tanuljuk,pedig az már megy szerinte is,szóval lehet hogy télleg a beugratást tanultuk,igy előre nem mondta.viszont eddig mindig jól ugrott be a ló,ez a másik lovacska sz*rakodik velem állandóan...
egyébként nem tudom miért ,de én nem vettem észre hoyg rossz lábra vágtázna, kifejezetten kényelmes volt és mélyen beletudtam ülni a nyeregbe, nem is rohant annyira. amikor a végén jó lábra ugrott be,az nagyon kidobálós volt számomra,persze ez azért is lehetett mert már magam sem bírtam tartani,ugy szétrázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!