Lovagolni járok, és nem tudom hogy milyen csemegét vigyek a lovamnak? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Lovagolni járok, és nem tudom hogy milyen csemegét vigyek a lovamnak.. A legelső lovagló órára almát vittem, azt hallottam hogy a paradicsomot is szeretik a lovak, de nem vagyok biztos benne. Gyümölcsön kívül milyen csemegét vigyek neki? Erre nincs lovas bolt hogy vegyek neki lókekszet vagy valami ilyesmit.. Légyszi segítsetek!2012. aug. 10. 10:44
11/12 anonim válasza:
Alma,répa,dinnyehéj,én szoktam nekik adni kukoricát is de azt úgy vettem észre hogy nem minden ló szereti.Kockacukrot csak nagyon ritkán(én 5év alatt egyet adtam nekik).Kekszet meg lovasboltban tusz venni.
12/12 Emóslány válasza:
alma,dinnye héj,kukorica,körte és kocka cukor de egyébként a dechatlonba lehet venni lócsemegét :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!