Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szegeden melyik lovardát...

Szegeden melyik lovardát ajánlanád?

Figyelt kérdés

Régebben lovagoltam csak akkor másik városban éltünk.

Most újra el szeretném kezdeni. Időközben Szegedre költöztünk és nem tudom, hogy melyik lovardába lenne érdemes menni.

Az interneten találtam lovardákat csak igazából nem tudom melyiket válasszam.

Tapasztalat vagy hallottak alapján várom a válaszokat.:)

Köszi.

2012. aug. 8. 02:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szegeden a Baktói Lovasklub van :)

Balástyán a Leon Cavallo lovas klub van ( oda jártam én is )

2012. aug. 8. 07:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én már többen voltam, leírom a véleményem.

Borostyán Birtok, Gyálaréten: Semmiképpen nem ajánlom. Bár szép a hely és nagy, de a lovak bakolósak, húgom szinte minden órán leesett (nem az ő hibája, a ló bakolt). A lovak szája kemény, az oldalukat rugdoshatod, meg sem érzik. Az oktatás is borzalmas, folyamatosan változnak az oktatók, a tulaj és nehéz jót kifogni. A vágta tanulása az volt, hogy a bácsi hajtotta a lovat, én majd leestem, ő meg kiabált, hogy otthon kell pihenni. Azt mondta, dőljek be, de így nem maradtam a nyeregben. :P

Equitania, Zsombó: Nagyon messze van, ez az egyik ok, hogy már nem oda járok. Szép hely, van 2 ló és 3 pici póni, plusz bértartott lovak persze. Az oktatás jó (én Mariannhoz jártam), lelkiismeretes, kicsit már túlságosan is. Alig haladtunk. Versenyezni és ugratni nem lehet. Van egy másik oktató, ő pasi és nála ugratni is lehet, szerintem versenyezni is. Ha nem gond a távolság, szerintem megér egy próbát.

Tápéi Nagy Lovarda: Barátnőm jár ide. A hely nem a legjobb és esőben saras, de jók a lovak és az oktatás. Versenyeken mindig jó eredményeket érnek el és tényleg ügyesek. Az is jó benne, hogy "saját" lovat kapnak a tanulók, akit ők lovagolnak és nem agyonnyúzott iskolalovakon tanulnak. Van terep és military lehetőség és díjlovagló pálya. Egy próbát mindenképpen megér.

Baktói Lovasklub: 2 év után, azt hiszem megtaláltam a jó lovardát. :D Még csak 3x voltam, de tetszik és nincs messze, a 21-es busz szinte egyenesen odavisz. Pont a végállomásnál lakom, csak fel kell ülnöm rá. :) Sajnos terep nincs, az elhelyezkedés miatt, viszont ugratás és díjlovaglás (szerintem) igen. Az oktató (fiatal lány az enyém, de van egy bácsi is) szimpatikus, kedves. Ajánlom! :)

Bár ezeken a helyeken nem voltam, elvileg jók: Leon Cavallo (Balástya), Domaszéken is van egy jó, Göndörsori Lovarda (valahol a baktói mellett van, de elvileg nem annyira jó)

Remélem segíthettem. :) Majd írj, hogy melyiket választottad!

2012. aug. 8. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A Borostyán Birtokot én sem ajánlanám.
2012. aug. 9. 03:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) Sokat segítettetek::)
2012. aug. 10. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
2. A bácsit Gyálán Pali bá'nak hívják, ikonember már szinte :D:D Nem tudom ott van-e még.
2012. szept. 18. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát, sok lovadában megfordultam már...

Tápé-Nagy Lovarda: Oktatás nagyon jó, ha nem zavar, ha az edző szókimondó :) A lovak is nagyon jók, könnyen megközelíthető

Zsombó-Equitania: Messze van. Vannak versenylehetőségek, de ha nincs saját lovad, senki nem vesz komolyan. Okttás jó, körülmények nagyon jók, csak vegyél saját lovat, ha nincs rá pénzed igy jártál.

Borostyán birtok: semmiképpen nem ajánlom, nagyon megbizhatatlanok, rossz az oktatás, körülmények se negyon jók, a lovak se jók. Semmi képpen!

Baktó: Oktatás jó. Lovak nagyjábol jók. Ha nincs saját lovad, ott sosem tanulsz meg ugratni, mert azokat a lovakat annyira féltik, h nem ugarhatnak. )szerintem ennyi erővel elcsúsznak, és lesz vmi bajuk, de mind1)

remélem segítettem :)

2012. okt. 2. 15:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a Tápéiba járok sajna Dórit kaptam aki semmi miatt nem szó rám sokkal jobban szerettem amikor Tamás oktatott engem egyáltalán nem zavart hogy fojtón rám szolt.
2017. jan. 25. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!