Ált. Iskola mellett lótartás?
Az a gondom hogy általános iskolás vagyok és a szüleim vesznek nekem egy lovat és nem mondhatok nemet hogy miért azt most nem mondom el
hanem írnátok nekem időbeosztásokat hogy iskola mellett hogy etethetném a lovam 5. osztályba megyek szeptemberbe 3
LÓNÉLKÜL ILYENEK AZ ISKOLÁS MINDENNAPJAIM FÉL 7KOR FELKELÉS ÖLTÖZKÖDÉS FÉSÜLKÖDÉS... ÉS GO SULI EZ NEKEM 5-10 PERCIG TART... (LÁNY) VAGYOK
én a saját napomat írtam le
nagy felelősség egy ló, de nem lehetetlen suli mellett foglalkozni vele, én most OKJ-s képzésre járok, suli mellett dolgozom, de napi 1 órát a lovam mellett vagyok és törődök vele így is
nem tudom hogy pénzbe kerül-e az edző vagy sem ha igen nekem annyi pénzem nincs
Én erre az idő beosztásra gondoltam kommentáljátok hogy jó-e vagy sem
fél 6-kor felkelés
öltözködés
lovat kihozni a boxból
etetés-itatás
kicsit kitakarítani a boxát amennyi az időmbe belefér
utána fésülködés és gó a suliba
12-kor vagy fél 1 kor haza érés
ló ápolása
1-2 óra lovaglás
taulás
aki ezt írta
én a saját napomat írtam le
nagy felelősség egy ló, de nem lehetetlen suli mellett foglalkozni vele, én most OKJ-s képzésre járok, suli mellett dolgozom, de napi 1 órát a lovam mellett vagyok és törődök vele így is TE MELYIKET ÍRTAD?
04:00-04:30-kipattansz az ágyból, megfésülködsz, megcsinálod a hajad, felöltözöl.
04:45-06:00-takarítod a boxot, az istállót, esetleg felszeded a trágyát a legelőről, megeteted a lovad.
07:00: kiengeded a lovad a legelőre.
07:30-suliba indulsz.
kb. 12:50-megérkezel a suliból, behozod a , megeteted a lovad (ha napi 3x eteted) , elmész ebédelni.
13:40-kiengeded a legelőre.
14:00-16:30-tanulsz, tévézel, kajázol stb.
17:00-18:30-lelovagolod, napközben lecsutakolod amikor jónak látod, aztán bevezeted a helyére.
19:30-megeteted, lecsutakolod, ha megszáradt.
20:00-20:45-elintezel minden lóval kapcs. teendődet (kitrágyázás, szalmát viszel hozzá, kitakarítasz, összeszeded a trágyát ,lepucolod a felszereléseket stb..)
21:00-esetleg elköszönsz a lovadtól,szeretgedet stb..
21:30-tiéd a pálya, tévézhetsz, de nem ajánlom, nemis fogsz mert elfáradsz és amúgy is korán kell reggel kelned.
Amúgy lesz otthon még egy lovad vagy pónid?
aki ezt írta
04:00-04:30-kipattansz az ágyból, megfésülködsz, megcsinálod a hajad, felöltözöl.
04:45-06:00-takarítod a boxot, az istállót, esetleg felszeded a trágyát a legelőről, megeteted a lovad.
07:00: kiengeded a lovad a legelőre.
07:30-suliba indulsz.
kb. 12:50-megérkezel a suliból, behozod a , megeteted a lovad (ha napi 3x eteted) , elmész ebédelni.
13:40-kiengeded a legelőre.
14:00-16:30-tanulsz, tévézel, kajázol stb.
17:00-18:30-lelovagolod, napközben lecsutakolod amikor jónak látod, aztán bevezeted a helyére.
19:30-megeteted, lecsutakolod, ha megszáradt.
20:00-20:45-elintezel minden lóval kapcs. teendődet (kitrágyázás, szalmát viszel hozzá, kitakarítasz, összeszeded a trágyát ,lepucolod a felszereléseket stb..)
21:00-esetleg elköszönsz a lovadtól,szeretgedet stb..
21:30-tiéd a pálya, tévézhetsz, de nem ajánlom, nemis fogsz mert elfáradsz és amúgy is korán kell reggel kelned.
Amúgy lesz otthon még egy lovad vagy pónid?
ÉS HOL MARAD A TANULÁS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!