Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Rossz ötlet volna, hogyha 8....

Rossz ötlet volna, hogyha 8. osztály után elmennék lovas kollégiumba?

Figyelt kérdés
Szerintetek? Félek, hogy megbánom, dehát ha komolyabban akarok a lovakkal foglalkozni, muszáj elmennem, vagy lovak között lennem :S
2012. aug. 6. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Na akarj lovakkal foglalkozni... Tanulj ki valami fizető szakmát, vegyél 1-2 saját lovat, akivel hobbi szinten annyi örömöt szerzel amit akarsz. De lovásznék, belovaglóként tényleg csak a meló részét kapod, az meg nem vicces, pláne ebben az országban.
2012. aug. 6. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:

osztom az előző véleményét!

maradjon meg hobbinak a lovazás!

2012. aug. 6. 23:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó. :) Köszi a válaszokat :)
2012. aug. 7. 07:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Bárki lehet elismert lovas!Azért ne pazarolj el éveket!!Tanulj valami kifizetődöbb szakmát!Lovasszakmából soha nem fogsz megélni!!!Tapasztalat!Én is lovas suliban végeztem!MEGBÁNTAM!!!!
2012. aug. 7. 10:46
 5/8 A kérdező kommentje:
://
2012. aug. 7. 12:16
 6/8 anonim válasza:
Én is lovas iskolába akarok menni 8. után. Hol vannak ilyen iskolák? És te melyikbe szeretnél menni?
2012. aug. 7. 22:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát van Bábolnán, a Pettkó Szandtner Tibor Lovaskollégium, igazából itt van minden:

[link]

Meg van egy egyetem, a Szent István. :) Azt hiszem Gödöllőn, de ha jól tudom előtte el kell végezni még egy egyetemet szóval.. Egyik ismerősöm a Pettkóba jár, és azt mondja nagyon jó, és a képeiből ítélve.. Csinálnak minden félét.. Megtanulnak szóval mindent.

2012. aug. 7. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is a Pettkóba végeztem!Mint iskola nagyon jó az tény,a tanárok nagyon fiatalos gondolkodásúak,viszont a gyakorlat szerintem rossz!Ha elvégezted a lótenyésztőt utána mehetsz belovaglóra ami már kicsivel jobb!A gyakorlati helyekből a Ménesbirtok a legelfogadhatóbb a többin csak etetés,trágyázás,lóápolás van....!!Amit én nagyon ajánlok az a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági szakiskola!!!1 évet oda jártam!!Iskola után lehetőség van délután önálló lovaglásra,kevésbé monoton,mindenben részt lehet venni!(fedeztetések, orvosi vizsgálatok... nálunk sajnos olyan is volt hogy elpusztult egy kiscsikó születésnél és ott rögtönöztek a tanárok egy anatómia órát!azaz boncolás volt-ami a tanulási szintet megemelte) Hozzá teszem a kiskunfélegyházi szakiskola 3 éve viszi a SZKTV versenyek 1. 2. 3. helyezetét.. Ha mindenképp lovas suliba akarsz menni ezt ajánlom!!!!
2012. aug. 8. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!