Páros lábbal vágtázik!?
Ha a ló vágtában a hátsó lábait egyszerre használja, tehát úgy ugrál, mint egy nyúl, akkor arról leszokhat?
Gyakorlással kiküszöbölhető? Nem mindig csinálja.
Igen, fiatal, vagyis... 6 éves, de még nincs teljesen belovagolva, folyamatban van.
Ebben reménykedtem, hogy gyakorlással rendbe jön majd :)
Lépésben és ügetésben nem rohan. Majdnem egy éve dolgozunk már vele, de most már pár hónapja egyáltalán nem rohan, csak nagyon ritkán, és akkor is vissza lehet fogni.
Vágtában rohan csak. Azért gondoltam, hogy had csinálja, majd ha rájön a mozdulatra, akkor utána lehet korrigálni.
Az ügetést így csináltuk. Elején sietett, kiültük, és mikor rájött, hogy hogy kell egymás mögé tenni a lábait, és nem az elsők mellé a hátsót, akkor kezdtük el lassítani, összeszedni, ilyenek. És gyönyörűen megy már.
Lóerő: tök jó, amit leírtál, de én is tudom, és nem ez volt a kérdés. Nem, hogy meg kell-e tanítani neki, hanem hogy erről le fog-e szokni. Szerintem hasznosat írj, vagy inkább ne tedd.
Ha segítettél volna, nem írtam volna, amit.
Mivel nem tettél, felesleges volt a hozzászólásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!