Pesten jó lovarda? Vélemények ezekről?
engem a lovaglás érdekelne, egy ismerősömet meg a bértartás. ezek a lovik lennének megközelíthetők nekünk:
Kőbányai lovasklub
: [link]
cinkotai lovasudvar:
és a nemzeti lovarda,ahol nem tudom hogy van e lovaglás,illetve bértartás.
ha ismered valamelyik hejylet, mondanál róla véleményt? köszi előre is :)
Na az Akadémia a másik amit tanácsos elkerülni :"D
De haladjunk szép sorjában.
Lovagolni sosem tudsz, mindig csak tanulsz! :) Mindig van mit tanulni, 100%-osan senki nem tud lovagolni ezért nem volt még 10.00 pontos stílusverseny, 100%-os díjlovas program, stb.
Az más dolog, hogy fent maradsz mind három járdmódban, stb. De lovagolni... Azt sosem tanulsz meg igazán, holtodig próbálod elsajátítani.
A Favorit is csak egy gyenge bérlovarda, gyenge iskolalovakkal, mennek egymás után mint a vonat, neked semmit sem kell csinálnod csak le - föl mozognod. Náluk akkor tanultál meg lovagolni, amikor már nem a nyeregkápába, hanem a ló szájába kapaszkodva vagy képes fent tartani magad ;)
Nagy vonalakban ennyi...
Az Akadémia ugyanez, csak az még veszélyes környék is, CSAK kocsival járjon arrafele az ember ha már teheti, sorjában állnak a prostituáltak az úton... És ahol ott az alkalmazott, nincs messze a főnök sem... (vagyis a str*ci valahol ott ólálkodik nem messze)
Egy erdő közepén van a lovarda, jó 15 perces séta, és nem csak a lovasok fordulnak meg ott... Valamint a busz is elég bizonytalanul jár.
Persze, én sem gorombáskodni akartam, ne értsd félre. :)
Én az Akadémiát és a Favoritot ismerem, azokat inkább kerüld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!