Miért raknak folyton ínvédőt a lovakra? Én nem rakok. Akkor rossz lovas vagyok?
Figyelt kérdés
Azt megértem ha edzés után kirakják a lovat a karámba és rajtahagyják. De amikor valaki kiengedi a lovat a karámba mért rak rá? Persze egy teljesen egészséges lóról van szó. Én úgy tudom nem jó, ha állandóan rakunk rá, főleg ha nem kell, mert ellustul a lába. Én nem szoktam a lovaimra rakni. Ugratni nem ugratok velük, sík munkára meg úgy gondolom nem kell, odafigyelek mindenre, hogy ne legyen bajuk. (Lekopogom, de eddig még nem is sántultak le.)2012. júl. 25. 11:50
11/16 anonim válasza:
Ezen az oldalon úgy nézem elég sok a "nagy tudású " ember....
12/16 anonim válasza:
Azért nem kell másokat lenézni, ha kicsit hiányos a tudása, Lóerő. Segíteni kell neki hogy okosabb legyen.
13/16 anonim válasza:
Nem lenézem , de akkor minek pontoz le másokat ha hiányos a tudása?!
14/16 anonim válasza:
Mert ostoba :/ Pedig itt szerintem mindenki hozzászólásában van igazság.
15/16 anonim válasza:
Jó ami hülyeség arra én is nemet nyomok, de néha úgy érzem azért van lepontozva az ember , mert nem azt írja , amit néhányan hallani akarnak. Mindegy végül is nem befolyásol semmit az egész:)
16/16 anonim válasza:
Nálunk,engem is beleértve minden munkához rakunk invédőt,vagy fáslit.Karámban is van az értékesebb lovakon.Azért raknak karámban sokan invédőt,mert vannak versenylovak,azokat pedig én sem engedném ki csak úgy rohangálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!