Mennyi időbe telt, míg megtanultál lovagolni?
Révén hogy jórészt keresztapámnál nőttem föl aki 20 éve lovakkal foglalkozik elég gyorsan ment. :) Persze minden nap lovagoltunk. Nem emlékszem pontosan mennyi idő volt, fél év talán mire biztos lett a lovastudásom. Egyébként rengeteget mentünk terepre, tanított természetes lókiképzést, istállómunkát is nekem kellett csinálni. Szerintem ő egy fokkal jobban élvezte :D
A fejlődésed miatt meg ne aggódj. Nem az a lényeg hogy milyen gyorsan fejlődsz mert az lehet átmeneti is, arra törekedj hogy biztos legyen a tudásod. :)
Nem az a lényeg hogy milyen gyorsan fejlődsz mert az lehet átmeneti is, arra törekedj hogy biztos legyen a tudásod. :)
Ahhoz minek a ló
Tudás max könyvből.
Ezt nem értitek meg
Nem tudni akarnak hanem lovagolni.
Ti mindent megakartok az emberrel tanítani de minek?
Pl Egy villanykapcsoló cserér nem kell betanulni az egész villanyszerelést.
Ti loval ezt elvárjátok
Lovasember 14 évesen kaptam lovat.
A lónak idegenek voltunk.
Addig nem ültem rá míg a ló nem érzett magáénak.
Mellette voltam 5 napon keresztül hogy szokjon. Vele aludtam.
kb 1 hét után ültem rá de akkor már elfogadott a ló teljesen. Nem én irányítottam a lovat hanem ő engem
Ennek már 20 éve.
Ti vagytok a lovasok hát oktassátok azokat akik versenyezni akarnak.
De az egyszerű kérdésemre nem jön a válasz
És aki mondjuk nem saját magától tanult meg lovagolni az már nem is igazi lovas? Érdekesen gondolkodsz. Egyébként meg nem akarunk mindent megtanulni. De ahhoz hogy ne rontsd el a lovadat tudnod kell hogy mit csinálsz. Egyébként is a tudás=tapasztalat.
És amúgy sajnálom hogy ezt kell mondanom de hasonlóan gondolkozunk. Én is pont lesz@rom hogy a puccos tökéletesen felszerelt sznob lovardákban hogy tanítják lovagolni az embereket. De ettől függetlenül nem szólom le a tudást amivel rendelkeznek. Lehet hogy nincs olyan természetes kapcsolat közöttük meg a lovaik között amilyen nekem és a lovamnak, de attól lehet hogy sok dolgot jól csinálnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!