Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Az edzöm belenyúlt a lovam...

Az edzöm belenyúlt a lovam szemébe pálcával, bekentem neki, de ugye nem lesz semmi baja? Ugye nem vakul meg?

Figyelt kérdés
alig tudja kinyitni a szemét :"(
2012. júl. 17. 20:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nincs lószállítód, vagy a lovarda nem tud kölcsönözni egyet? Ha a doki nem tud kijönni, menj hozzá Te!
2012. júl. 18. 19:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de milyen állatorvos az, aki csak 1 hét múlva tud kijönni????? És ha kólikázik a ló? Majd kijön 1,5 hét múlva? Ott órák számítanak.

Itt vannak megye szerint az ügyeletes állatorvosok: [link] (bal oldali menüben a megyék)

Amelyiket kihívod, annak max 2 órán belül ott kell lennie, még éjszaka is!

1. Hívj ki egy dokit, mondd el neki mi történt, mivel kezelted.

2. Vidd el onnan a lovat, amilyen gyorsan csak lehet. Milyen már az ilyen edző, hogy tudtod nélkül viszi el a lovad? Aztán még jól szemen is veri? Vajon máskor bántotta-e?

Szóval vagy vidd haza, vagy keress másik bértartást, de sürgősen!

2012. júl. 19. 20:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Szólj a lovarda igazgatójának, lesz még több ló is, akin engedély nélkül lovagol az edző!
2012. júl. 19. 21:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Hívj fel egy másik orvost! Vagy vidd el a lovadat az orvoshoz!

És amilyen gyorsan csak lehet vidd el onnan! Ki tudja máskor mit csinált vele, mert valószínű nem az első eset hogy a tudtod nélkül lovagolt rajta, amiért be is perelheted akár azt majd az lesz hogy lovagoltatni is fog rajta... Lehet később tök kezdőket is fog rá ültetni és szétcseszik a száját,oldalát. Sajnos ahova régen jártam csináltak ilyet, mert tudták hogy nem jön a tulaj úgyse..

2012. júl. 20. 01:05
 15/16 A kérdező kommentje:
visszük az orvoshoz de csak vasárnap.Egyszerüen nem volt szabad lószállító pedig lovasok.hu-n is felhívtuk ahol lehet bérelni de ez van:( még azt megtehetem hogy ellovagolok vele,de inkább nem kockáztatok.Épp ez az hogy lovagoltat is rajta,de ezt nem csak az én lovammal.Én nem merem beperelni,mert nincs rá bizonyítékom meg semmi nem akarok ilyen ügyekbe keveredni.Kicsit gennyes a szeme az jó vagy rossz?
2012. júl. 20. 01:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha gennyes akkor tisztul, de az isten szerelemére hívd ki az ÜGYELETES állatorvost! Ne várj vele napokat, mert valószínű a lovadnak most nagyon rossz, fájhat neki, lehet gyógyszer is kell rá. A szemét törölgesd, tisztítsd folyamatosan. Van olyan, hogy bértartási szerződés?

Kérdezz körbe a loviban ki látta, hogy a lovadat használják, esetleg a vendég lovasok közt is, hogy ki ült a lovadon. Elég sok tanuval mehetsz a lovi vezetőjéhez és be is nyújthatod a számlát a költségekről.

2012. júl. 20. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!