Milyen személyiségű, színű lovakra illenek ezek a nevek?
Cheyenne (Csejen, Csej, Csejenn)
Tüzes (Tüzi, Tüzes)
Táltos (Fekete Táltos, Szépség stb..)
Steko (Sztékó, Szték)
Ouzo (Úzó)
Cheyenne: Én ezt nem adnám lónak, idétlenül hangzik szerintem, bocsi.
Tüzes: Ezt sem igazán adnám, elcsépelt név, de ha muszáj akkor temperamentumos, melegvérű, hosszú és gyors lábú lónak.
Táltos: Ezt sem adnám, szintén uncsi.
Steko: Ebben már legalább van egy kis fantázia, heréltnek vagy ménnek adnám, tetszik a hangzása. :)
Ouzo: Nagyon szeretem ezt a nevet és nagyon tetszik, leginkább egy almásderes, erős ménre tudom elképzelni, de igazából nem a szín a lényeg. :) Ezt is heréltnek és ménnek.
Cheyenne: mivel indián név, így mindenképpen tarka lónak.
Tüzes: szerintem is elcsépelt, és magáért beszél.
Táltos: a szín tulajdonképpen mindegy, ménnek.
Steko: temperamentumos, fekete ménnek :)
Ouzo: ménnek, heréltnek
Nekem egyik sem tetszik de azért végig sorolom.
Csejen(nem írom ki): Talán egy tehénnek.
Tüzes: húha ez valami egészen mesebeli repülő rénszarvasnak.
Táltos: Szintén.
Steko: Talán egy fekete ménre.
Ouzo: Mivel ez egy alkohol fajta ezért ezt úgy szintén nem adnám lónak.
Kedvenc lónevem:
Mén/herélt: Ramazuri (zűrzavart jelent)
Kancának: Sharon, Shába
Kedvenc lóneveim:
ménnek/heréltnek: Vagány, Mister, Vaksötét, Rendíthetetlen, Jampí, Espirit, Kobold
Cheyenne (Csejen, Csej, Csejenn) Egy kis félvér kancának, fordulékony, gyors, nyurga.
Tüzes (Tüzi, Tüzes) Egy pej kancának aki kicsit robosztusabb.
Táltos (Fekete Táltos, Szépség stb..) Heréltnek én feketének képzelem el, aranyos, hosszú üstökkel, gyors pacinak mindenképpen.
Steko (Sztékó, Szték)Mén, erőteljes, kiváló megjelenésű, hosszú lábú,küllemre is szép lónak.
Ouzo (Úzó)Egy heréltnek vagy inkább ménnek, robosztus, vékony lábakkal, de sötét legyen mindenképpen.
Én így csinálnámm.. De mindenképpen te dönts.! :) Amúgy nekem tetszenek ezek a nevek nem tom mit kritizálják. Mindenkinek más teszik.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!