Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ugró nyergek milyen árba vannak?

Ugró nyergek milyen árba vannak?

Figyelt kérdés
Ha esetleg van valakinek eladó az írjon privátot! :)
2012. júl. 8. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg a lovasok.hu-n. van egy barátnőm, akinek van eladó nyerge (ugró, barna, kengyellel), ha érdekel írj nekem üzit és akkor "összehozlak" vele. ha gondolod
2012. júl. 8. 15:33
 2/5 A kérdező kommentje:
lovasok.hu-n nem nagyon van ugró nyereg... Nekem fekete kéne.... De mennyi?
2012. júl. 8. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
30 ezertől a csillagos ég. Attól függ milyen minőségűt akarsz és mennyit szánsz rá. Ha egy jobbat akarsz de nem akarsz rá túl sokat szánni (ez alatt olyan 80 ezret lehet érteni) akkor használtat vegyél. Vannak lovasboltok ahol segítenek beszerezni, de ők nagy valószínűséggel rárakják a hasznukat is. Vagy körülkérdezősködhetsz ugróversenyeken is, de oda előfordulhat, hogy kell egy kis ismeretség, hogy kit kérdezz meg.
2012. júl. 8. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy jó ugrónyereg még használtan is 100 ezer környékén van.
2012. júl. 8. 16:29
 5/5 anonim válasza:
az enyémet 50ezerért vettem, nekem hobbí- ugró célra tökéletesen megfelel. ugró nyergen szerintem csak akkor érdemes gondolkoznod, ha versenyzel
2012. júl. 8. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!