Haflingi szerintetek?
Kinek van Haflingi lova ? :D
Szerintem nagyon aranyosak :D és pont nekem valók.:D
Én 156 cm vagyok. Mit gondoltok erről a paciról?
[link] erről mit gondoltok ?
annyira édes *.* imádom ezt a fajtát. És ha egyszer lehet saját lovam, akkor tuti ilyent fogok venni, a magasságom miatt is :D
14/L
Engem haflingin futószáraztak, párszor szabadon is ültem haflingin, hát kicsit olyan "mosógépes" volt. :D De egyébként imádom a hafikat, gyönyörűek is, meg jófejek is. :)
16/L
Hogy érted hogy mosógépes? :D
nagyot dob rajtad? vagy hogy? :D
első lónak milyen lenne?
1 éve lovagolok.
Őt semmiképpen nem venném meg, kupecló, ki tudja honnan jött, mit csináltak vele. A belovagolt kupeceknél általában azt jelenti, hogy többségében megtűri a lovas súlyát a hátán... Papírokkal sem rendelkezik, kupecnél még az is sanszos, hogy akár lopott, főleg ha ilyen... A kelleténél sötétebb bőrű... Ráadásul ez a lovacska még haflinginak is gyenguszka, rosszul izmolt, előnytelen testalkat.
Ha hafiban gondolkodsz, inkább Ő:
értem.
köszönöm a linket :D
Most nem azért, de ne bőrszín alapján döntsük már el, hogy kupecló-e, vagy sem! Minden más érvet el tudok fogadni, de ez túlzás és semmi alapja nincsen. Most őszintén: lehet, hogy tök rendes és tisztességes ember. :)
Különben szerintem remek választás a haflingi, nekem személy szerint a kedvenc fajtám :) És igen, a méreteid is pont passzolnak hozzá. :D (Szerencsére én se vagyok valami nagy darab.) Nem olcsó, az biztos, de ha már lovat veszel, érdemes a legjobbat megvenni, amit találsz. Amit utolsó válaszoló belinkelt, az például ígéretes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!