Ti fogadtatok a derbyn? Nyertetek valamit?
Figyelt kérdés
Mert én semennyit nem nyertem.. :/2012. júl. 4. 20:09
1/3 anonim válasza:
Én sajnos ki se jutottam, pedig nagyon mentem volna. :)
De egyébként annyira nem vagyok otthon a galoppon inkább ügető...
Fogadni csak úgy érdemes ha valamennyire ismered a lovakat és az erősségüket, összetudod rakni hogy akikkel fut azok milyenek stb.... mert csak így hasraütésre lehetetlen. :D
2/3 x) válasza:
A Flandorffer Tamás emlékversenyre igen, én akartam Dancing Hussy-ra mert Szenttamás itt van nem messze és jóban is vagyunk velük de keresztapám lebeszélt hogy úgysem nyer és másik lóra tegyünk... szóval mi sem nyertünk semmit. Jön nekem egy huszassal. :D
3/3 anonim válasza:
Fogadtam pár futamon, de egyiken sem nyertem. Volt, h második lett a ló, de az nekem már pont nem volt jó. Viszont volt egy futam, ahol azt mondtam, h na jó most nem fogadok, csak megnéztem a lovakat és választottam egyet(csak magamban), h az fog nyerni és az is nyert. Na akkor kicsit ideges voltam, de mindegy. Viszont akikkel kimentem azok az egyik futamon nyertek, de nem sokat, csak 2ezer forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!