Vajon mi lehet ez?
Figyelt kérdés
3éves póni csődör, albínó.
Vannak akik azt mondják hogy allergiás valamire, vannak akik hogy valamilyen bogár megcsípte. kb. 1éve vannak rajta ezek a gumók.
2012. jún. 30. 14:51
11/23 anonim válasza:
Háát ez biztos, hogy nem bögöly. Az nem ilyen.
Ez bármi lehet, egy fertőzéstől kezdve bármi. Az orrán elég valószínű, hogy egy nagyobb csípés van, de a hátsó lábán nagyon csúnya, meg ami (talán) a nyakán van az meg végképp nem csípés. Ha van humán orvos ismerősötök akkor őneki is meglehet mutatni, hogy mire gyanakszik, de basszus inkább hívd ki az állatorvost.
12/23 anonim válasza:
Állatorvos??! Jézusom, 1 év alatt nem jutottál el addig, hogy megnézesd egy állatorvossal? Akár daganat is lehet...
13/23 A kérdező kommentje:
de képzelt eljutottam az 1év alatt egy állatorvoshoz és azt mondta hogy nem tudja hogy mi lehet a baja!!
2012. júl. 3. 15:46
14/23 anonim válasza:
Irány az internet, keress egy állatorvost közel a lakhelyedhez, aztán irány a lószállító
15/23 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nincs állatorvos. A környékünkön kapásból 5-t tudnék mondani, de biztos, hogy van több is. Nézegess a lovasok.hu-n ott elég sok fenn van. Nálunk az újságban is benne szoktak lenni, hogy éppen melyik az ügyeletes. Biztos találsz ha utánna nézel, utánna kérdezel.
16/23 anonim válasza:
Eljutottál egyhez, aki nem tudja, hogy mi a baja.... Attól még ugyanúgy rajta vannak a gumók. Más állatorvos nincs? Én a kutyámnál addig keresek állatorvost, amíg valamelyik meg nem mondja mi a baja. Ha lovam lenne, meg főleg..
17/23 anonim válasza:
Szerintem is keress egy jó orvost, akár neten. Van, hogy csak az 5. doki tudja megmondani az állat baját!
18/23 anonim válasza:
Nem melanóma? Szürke lovaknál gyakori.
19/23 A kérdező kommentje:
most már megtudtam h ez egy elváltozás és vagy melanóma vagy szarkoid
2012. júl. 5. 08:15
20/23 anonim válasza:
Ezt orvos mondta vagy az előző válaszoló? Nem akarom megsérteni, de sztem egy orvos pontosabban meg tudja állapítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!