Ilyen lehetséges? Lovastáborban egy teljesen kezdő lovast a végén kivisznek terepre? Egy hetes tábor!
Bocsi a kérdésért,de itt olvastam valahol,hogy az elején voltak személyek,akik abszolút kezdők voltak (futószáron,lépés és ügetés) és a végén kimehettek terepre? Ezt hogyan,már bocsánat?
Nekem volt olyan már az első nap pedig én is kezdő voltam hogy a lóval egyedül kisétálhattam a karámig (én ültem rajta nem volt futószár),de rendesen tereplovaglás? Az nem durva? Egy hét után?
Igen létezhet ilyen... de ez nem normális dolog.
Hiába megy az illetőnek jobban 1 hét után mint mondjuk másnak, de én úgy gondolom hogy egy fixebb ülés biztonság minimum 2-3 hónap után alakul...
Pl. Itt egy kép egy kezdőről, aki terepen van :) :
www.kepfeltoltes.hu/view/120623/farm_20_20110319115752_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Lehetséges.. de nem normális. Még ha mondjuk egy-egy oktató vezetne egy lovat amin a lovas ül.. talán még ok..
Amúgy nézd meg az ő leírásukat.. :O
"Azt szokták mondani, hogy a western lovaglás az irányítás művészete." hát ezaz.. és a 6 éves gyerek elég valószínű hogy a szárba fog kapaszkodni..
Amit én láttam, az az volt, h vezetőszáron vitték ki a kicsiket sétaterepre (még csak nem is lóról vezették, hanem földről)
Az oktatóknak egy nyilván nem pihentető, de a kicsik nagyon élvezik :)
Azért van olyan tábor is, ahol lehet fejlődni, amiket én láttam, egy kivételével mind ilyen volt...
az egyikben az 5 napból 2 nap volt pihenősebb, lóúsztatás, terep, a másik 3 nap komoly edzések, és a többiben is lehetett fejlődni. Kár h csak kívülről szemlélhettem ilyet, mert öreg vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!