Mit gondoltok az ülésemről itt? :D (ugrás)
Jajj mennyi értelmiségi van itt te jó Isten... :D
Szerintem nincs nagy baj az üléseddel, egyáltalán nem rossz. Mióta ugratsz egyébként? :)
A sarkad hátrébb van mint a csípőd, pedig egy vonalban kéne lenniük, szóval a súlypontod, kicsit előrébb van a kelleténél, és nincs száron a ló. Szóval ne dobd a szárat a nyakába, hanem legyen száron és a kezeddel engedj neki utána.
Nem a BLK-nál van ez a ló?
Elnézést, rosszul írtam: Nem lehet, hogy hosszú a kengyeled?
:P
hát vannak akik félreértették a kérdésem, na mindegy :DD utolsó kettőnek köszönöm :D egyébként már régóta ugratok, de eddig csak úgy, hogy valahogy átmentünk az akadályon, most már kezdtük azt, hogy a stílusra rádolgozunk, meg kombinációkat próbálunk :) mostmár fejlődök.
utolsó :) tudom a szárkontaktus nincs, itt azt gyakoroltuk hogy végre engedjek a száron, mert mindig belerántok a ló szájába, és azért lazult meg a szár. majd gyakorlom :) a lábfejem örök probléma, nagyon fáj a bokám ha be kell fordítani, mert el volt törve (a bal, persze az van van a képen is :DD)) de ezen is dolgozom. :) és köszönöm szépen a véleményeket :) örülök hogy nem összhangban ugrottam vele :)
köszönöm a véleményt, a szárengedést még gyakorlom :D
De igen a BLK-nál van :)
és nem hiszem hogy hosszú a kengyelem, mert így kényelmes volt :) de mondjuk ez nem ugró edzés volt, hanem ügyességi feladatokat gyakoroltunk, és az ugrás is csak része volt az ügyességi pályának. ugróedzésnél rövidebb kengyelben vagyunk inkább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!