Lovagolhatok rövidnadrágba?
Figyelt kérdés
Ma megyek lovagolni, de olyan meleg van és nem akarok hosszúnadrágot fel venni.Vehetek fel rövidnadrágot és akkor vegyek fel lábszár védőt vagy ne?2012. jún. 17. 15:20
1/12 anonim válasza:
Szőrén lehet menni úgy, nyeregben nem.
2/12 anonim válasza:
Nekem igen komolyan tépkedte a lábszőreimet a nyereg, úgyhogy inkább nem ajánlom.
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor most hosszúnadrágba megyek mert nem tudom melyik lovon fogok lovagolni :)
2012. jún. 17. 15:29
4/12 anonim válasza:
Lovagolhatsz rövidnadrágban, ezt senki nem tiltja, csak senki nem is ajánlja. Úgy fel tudja törni a nyereg a lábadat, hogy csak na. Nézz el lovasboltba, lehet kapni direkt nyárra vékony anyagból készült nadrágot, de egyébként senki nem lovagol rövidnadrágban, maximum szőrén. Sajnos ez egy ilyen sport, nem tudsz mit csinálni...
5/12 A kérdező kommentje:
megfogom nézni boltban az olyan nadrágot, de szőrén mindig úgy lovagolok hogy egy pokróc rá van terítve a ló hátára, és lábszár védőt vegyek fel?
2012. jún. 17. 16:21
6/12 anonim válasza:
Rövidnadrágban szőrén jó lovagolni, ha lány vagy, akkor kínaiban vegyél vékony pamut cicanacit nyárra az is elég egy lábszárvédővel.
7/12 anonim válasza:
ha én cicanaciban lovagolnám az őrült, mindig mókázó lovamat, akkor öt perc múlva szakadtan lógna rajtam... mindent igénybe vesz.
amúgy igen, szőrén lovagolj rövidgatyában, ha nyeregben vagy akkor vegyél vékonyabbat vagy vizezd be előtte, az kicsit hűsít.
8/12 anonim válasza:
Nyeregbe inkább ne vedd fel, mert a nyereg bőr anyaga kidörzsölheti a combod (nekem egyszer már kidörzsölte és nem valami kellemes érzés) Próbáld meg kibírni a lovardában töltött időt hosszú cicanadrágban. Remélem megoldod. Sok szerencsét.
9/12 anonim válasza:
Egy próbát tehetsz. Én már lovagoltam egyszer úgy, két lovon is ültem. Először lábszárvédő nélkül ültem fel, úgy becsípte a lábam. Lábszárvédővel már jobb volt, csak kényelmetlen volt az ügetése a lónak, meg a nyereg is ragadott, stb. A másik lovon tök jó volt, kényelmes volt a háta, és a nyereg sem húzgálta combomon a bőrt. De szerintem egy igazi lovas igazi felszerelésben üljön lóra. :-)
10/12 anonim válasza:
Végül is lehet lovagolni, de sok helyen előírás a hosszú nadrág, szóval ha te odaállítasz egy kisnadrágban akkor lehet nem engednek lóra ülni. Ha mégis felengednek utána ne gyere, hogy így feltört, úgy meghúzta a bőrt. Én egyszer lovagoltam rövidnadrágban 15 éves csíra koromban, hiába volt felhúzva rendesen a kengyel csatja egészen a lakatig, másnap két hatalmas lila folt volt a belső combomon, mert feltörtek. Azóta max szőrén ülök rövidnadrágban. De mondom, normál helyeken lóra se ülhetsz ilyen ruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!