Nem rég óta kezdtem vágtázni és egy olyan lovon ülök aki nagyon dob! Ez ellen lehet tenni pl. ha vissza fogom?
Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 10:05
2/6 anonim válasza:
Én is ültem már ilyenen, először én ki szoktam könnyíteni, hogy fel tudjam venni a ritmusát, aztán szép lassan leülök. Az első pár kör nehéz, de aztán meg lehet szokni, csak jó laza derék kell hozzá.
3/6 x) válasza:
Ha majd szépen egyre jobban megtanulsz vágtázni akkor megtanulod ösztönből, gondolkodás nélkül kiülni az ilyen lovakat. Nem tudsz ellene túl sokat tenni, minden ló más. Majd megszokod. :) De az is jó megoldás hogy teljesen kikönnyítesz és fokozatosan veszed föl az ütemet.
4/6 anonim válasza:
Sokat kell gyakorolni. Erre nincs külön praktika, minden lónak más a vágtája. Pl két szerinted sima vágtájú lónak is más a vágtája, csak lehet nem érzed a kis különbségekt, ennek ellenére mindkettőt ugyanúgy kiülöd. Ha majd gyakorlottabb leszel megérzed, hogy minden lónak teljesen más a vágtája és ösztönösen ki fogod tudni ülni.
5/6 anonim válasza:
Nos minden lónak más a testi felépítése ezért nem ugyanúgy mozognak.Ezt megkéne szoknod Ülj mélyen a nyeregben. Szoríts a lábaddal .Próbáld felvenni az ő ütemét és ha már megy egy kis összeszokással minden rendben lesz.Próbáld meg!
6/6 anonim válasza:
Mikor elkezdesz vágtázni kiülsz néhány ütemet és ha ugyérzed hogy nemmeg akkor kikönnyittesz,én szinte mindig kikönnyittek,mert az a ló akin én ülök az is ilyen.Szal sok sikert, és kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!