Az én kancámnak néha csak szimplán koszos ott. Néha át szoktam mosni, és akkor érzem a koszcsomókat. először én is megijedtem.
Ha nem fáj neki, próbáld meg vízzel ledörzsölni, hátha csak nagyon rászáradt kosz.
2012. jún. 15. 09:55
2/13 A kérdező kommentje:
koszonom szepen!
rendszeresen tisztitom, s eddig nem ereztem.
ugy ereztem mintha egy varas seb lenne, ezert felek egyedul megprobalni lemosni, nehogy tobbet artsak neki. megvarom a dokit!
2012. jún. 15. 10:07
3/13 anonim válasza:
Lehet, hogy kullancs volt neki ott. Betadine-os langyos vízzel szivaccsal lemoshatod.
Az is lehet, hogy ilyen faggyús kosz, arra is jó a mosás.
2012. jún. 15. 10:20
4/13 anonim válasza:
Azokat nem szabad kiszedni. Minden kancának van.
2012. jún. 15. 13:00
5/13 anonim válasza:
Lehet, hogy csípés helye, vagy valami más. Jól teszed, hogy megvárod a dokit. :)
2012. jún. 15. 13:40
6/13 A kérdező kommentje:
koszonom koszonom koszonom!
2012. jún. 15. 13:50
7/13 anonim válasza:
Nem nagyon kéne kiszedni, mert ami közte van az faggyú. És igen, a legtöbb kancának van.
2012. jún. 15. 14:34
8/13 anonim válasza:
Mi vettünk egy kancát és pár héttel a hazahozatal után körbetapogattam, csak úgy, hogy megnézzem minden oké-e rajta. Akkor éreztem, hogy olyan volt mintha 3 emlője lenne :D Hát aztán kiderült, hogy egy marha nagy koszcsomó és leszedtem neki. Valószínűleg nem sokat törődtek a tisztán tartásával. Lehet a tiédnek is koszcsomó van ott, szerintem nyugodtan leszedheted valahogy, finoman.
2012. jún. 15. 17:34
9/13 A kérdező kommentje:
azaz hogy nem csomo, hanem olyan mintha varas lenne egy seb. elobb azt vettem eszre hogy nagyon erdes a bor, utana ereztem hogy a szelei elvaltak a bortol, pont mint amikor levalik a var a sebrol.
2012. jún. 15. 18:20
10/13 anonim válasza:
Lehet, hogy neki nem csomó formájában van ott kosz hanem laposabb és sebnek látszik. Vagy lehet, hogy valami volt a szénába, szalmába amibe belefeküdt és megsebezte. Vagy esetleg a karámba, legelőn mászott bele valamibe. Esetleg terepen valami odacsapódott és megsebezte. Én nem gondolnám komoly dolognak, de kitudja. Ha téged az állatorvos tud megnyugtatni, akkor mindenképpen kérdezd meg őt is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!