Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Segitseg! Mi van kancam emloi...

Segitseg! Mi van kancam emloi kozott?!?

Figyelt kérdés

arab kancam furdetese kozben tapintottam egy furcsa erdes, varasnak tuno borreszt az emloi kozott. 6 evvel ezelott volt csikoja. megijedtem.

fiatalabb kancamnak teljesen sima es finom ott a bore.

orvos csak holnap reggel tud jonni...

mi lehet?????????????

2012. jún. 15. 09:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az én kancámnak néha csak szimplán koszos ott. Néha át szoktam mosni, és akkor érzem a koszcsomókat. először én is megijedtem.

Ha nem fáj neki, próbáld meg vízzel ledörzsölni, hátha csak nagyon rászáradt kosz.

2012. jún. 15. 09:55
 2/13 A kérdező kommentje:

koszonom szepen!

rendszeresen tisztitom, s eddig nem ereztem.

ugy ereztem mintha egy varas seb lenne, ezert felek egyedul megprobalni lemosni, nehogy tobbet artsak neki. megvarom a dokit!

2012. jún. 15. 10:07
 3/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy kullancs volt neki ott. Betadine-os langyos vízzel szivaccsal lemoshatod.

Az is lehet, hogy ilyen faggyús kosz, arra is jó a mosás.

2012. jún. 15. 10:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Azokat nem szabad kiszedni. Minden kancának van.
2012. jún. 15. 13:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csípés helye, vagy valami más. Jól teszed, hogy megvárod a dokit. :)
2012. jún. 15. 13:40
 6/13 A kérdező kommentje:
koszonom koszonom koszonom!
2012. jún. 15. 13:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem nagyon kéne kiszedni, mert ami közte van az faggyú. És igen, a legtöbb kancának van.
2012. jún. 15. 14:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Mi vettünk egy kancát és pár héttel a hazahozatal után körbetapogattam, csak úgy, hogy megnézzem minden oké-e rajta. Akkor éreztem, hogy olyan volt mintha 3 emlője lenne :D Hát aztán kiderült, hogy egy marha nagy koszcsomó és leszedtem neki. Valószínűleg nem sokat törődtek a tisztán tartásával. Lehet a tiédnek is koszcsomó van ott, szerintem nyugodtan leszedheted valahogy, finoman.
2012. jún. 15. 17:34
 9/13 A kérdező kommentje:
azaz hogy nem csomo, hanem olyan mintha varas lenne egy seb. elobb azt vettem eszre hogy nagyon erdes a bor, utana ereztem hogy a szelei elvaltak a bortol, pont mint amikor levalik a var a sebrol.
2012. jún. 15. 18:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neki nem csomó formájában van ott kosz hanem laposabb és sebnek látszik. Vagy lehet, hogy valami volt a szénába, szalmába amibe belefeküdt és megsebezte. Vagy esetleg a karámba, legelőn mászott bele valamibe. Esetleg terepen valami odacsapódott és megsebezte. Én nem gondolnám komoly dolognak, de kitudja. Ha téged az állatorvos tud megnyugtatni, akkor mindenképpen kérdezd meg őt is.
2012. jún. 15. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!