Van valami házi praktika?
Már kb. 2 hónapja lovagolok. Sajnos nem telt eddig nekünk lovaglónadrágra, ezért ilyen begombolós cicagatya féleséget hordok. (Ami szinte ugyanolyan mint a lovaglónaci, csak a térdénél nincs megerősítve.) És az a gondom, hogy kb. 1-2 óra lovaglás után, ahol a kengyelszíj a nyereghez csatlakozik, az a kiálló valami nyomja a mind a kettő combom, és véraláfutásos lesz. Van valami házi praktika, hogy ne liluljon be? Mondjuk befáslizni, vagy valami? (Ideiglenes megoldás lenne, kb 2-3 hét múlva tudnánk csak egyet venni.)
És még a gerincvédő csak a gerincet védi? Vagy a derekat is a zúzódásoktól?
Lenne még egy kérdésem. Kesztyűt hol lehet venni olcsóért? Dechatlonba lehet?
Van az olcsó, 1000 Ft-os kesztyű, az nekem 2-3 alkalom után szétszakadt, pedig vigyázok a cuccaimra.
A belilulást meg kend fekete nadálytő krémmel, nekem még ilyen problémám nem volt, pedig én se mindig lovaglónaciban lovagoltam. lehet h csak érzékenyebb vagy rá.
Gerincvédőt az első jól mondta :)
ja, és lovasok.hun nézelődj, ott olcsók a használt felszerelések. (többnyire XD)
Valószínűleg nincs eléggé meghúzva a kengyelszíj, amikor kengyelt állítasz ügyelj rá, hogy kattanásig húzd a kengyelt, akkor nem lesz kényelmetlen.
Lovas cuccért pedig tényleg a lovasok.hu kell körülnézni, akár 300ft-ért is találsz kesztyűt.
Vegyél dupla nadrágot, mondjuk 2 cicagatyát. :)
gerincvédő a gerinced derék részét is védi, de ha fenékre esel, az ellen mondjuk nincs az a védőfelszerelés, ami megvédjen.
Biztos, hogy szeretnél kesztyűt? Engem csak zavar, és elég sok lovas van így vele. Ha nem versenyzel, és nem töri fel a kezedet a szár, igazából felesleges. Vagy feltöri? Ha ezért szeretnél kesztyűt, a Decathlon tökéletes, vagy lovasok.hu-n vehetsz használtat olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!